Ez a vajkrém fagyott vajkrémből készült. Te még nem tudod hogyan kell bánni a fagyott svájci vajkrémmel? Akkor kattints ide.
Ízesítettem a svájci vajkrémemet narancs krém olajjal, és nutellás olajjal, külön-külön. Ízesítő olajokat a GlazurShopban tudsz vásárolni, itt.
Érdekesség, hogy a zöld a narancsos, mivel narancsos cupcake készült, így a pisztácia kiesett a repertoárból.
Nézd, videóztam is.
A festék is megvásárolható a Glazurshopban, ha gondolod. Meseszép pasztell árnyalatot kaptam.
Hogy miért vajkrém? Mert ezt a díszítést kértétek tőlem, és a fű, és kosárka az mascarpone krémből nem készülne el:-) Lekonyulna, eldőlne stb…
Itt kell a vajkrém, viszont beízesítve, nagyon finom <3
Ezek készültek ezekkel a krémekkel.
Hozzászólás írásához bejelentkezés szükséges.