Vajkrémek

Narancsos és nutellás krémek, na meg színezés

Ez a vajkrém fagyott vajkrémből készült. Te még nem tudod hogyan kell bánni a fagyott svájci vajkrémmel? Akkor kattints ide.

Ízesítettem a svájci vajkrémemet narancs krém olajjal, és nutellás olajjal, külön-külön. Ízesítő olajokat a GlazurShopban tudsz vásárolni, itt.
Érdekesség, hogy a zöld a narancsos, mivel narancsos cupcake készült, így a pisztácia kiesett a repertoárból.

Nézd, videóztam is.

A festék is megvásárolható a Glazurshopban, ha gondolod. Meseszép pasztell árnyalatot kaptam.

Hogy miért vajkrém? Mert ezt a díszítést kértétek tőlem, és a fű, és kosárka az mascarpone krémből nem készülne el:-) Lekonyulna, eldőlne stb…
Itt kell a vajkrém, viszont beízesítve, nagyon finom ❤

Ezek készültek ezekkel a krémekkel.

 

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s