kelt tészták · Pavlova · Piskóták · tortás alapok

Magas falú formában mi mindent süthetünk még:-)

A hétvégém igen aktívra sikeredett:-)
És örülök is neki, hiszen a magas falú formáimat teszteltem tovább. Azt már tudjuk, hogy piskótához a legjobb választás, hiszen időt takarítunk meg a használatával, itt olvashatsz is róla.

De most másra használtam a formákat.:-)

Készítettem benne kalácsot, mert igen, erre is jó:-)

De a legnagyobb sikerélményem a mákos piskóta pavlovával -receptet itt találsz- egyben sütve, és szépen kiszedhető a formából:-)

Szóval, imádom a magas falú formákat, mert igazán sokrétűen lehet használni azokat.
Érdemes lecserélni a régi teflonos formákat.

Amiért én nagyon szeretem ezeket a magas falúakat, mert:

  • időt spórolunk velük
  • szépen sül benne mindenféle tészta
  • nem rozsdásodik
  • könnyedén kijönnek belőle a tészták
  • könnyű mosogatni:-)

Ha kedvet kaptál a magas falú formák kipróbálásához, akkor kattints és teljes méret szortimentből választhatsz a GlazurShop oldalán, expressz kiszállítással.

 

 

Mentés

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s