hírek

Alapelveim amikhez ragaszkodom a munkám során

Igen, vannak elveim amikhez hű vagyok. Nem is tudom máshogyan elképzelni.
Számomra fontos a LOJALITÁS, ez érződik is a munkám során, hiszen számos olyan vásárlóm akik kiemelt figyelmet kapnak tőlem.
Ez nem kivételezés, hiszen másik alapelvem a WIN-WIN , vagyis mindenkinek legyen jó és akkor rendben is vagyunk.
Ők lojálisak hozzám, tőlem vásárolnak én cserébe kiemelt figyelmet biztosítok a számukra.

A vásárlóimat, téged, titeket MEGBECSÜLLEK, mert ti segítitek a munkámat, vásároltok, nekem jót tesztek, így igyekszem a lehető legjobb, legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítani számotokra, számodra.

Alapelveim közé tartozik, az is, hogy mi is a jó szó erre…. TESZTELNEM kell!
Ha én tudom használni akkor te is fogod tudni használni, de ha elakadsz akkor bátran felhívhatsz, hogy hogy is kell használni az eszközt. Tudok rá válaszolni.
Én nem értékesítek olyan terméket aminek nem ismerem a használatát!!! Ez számomra roppant fontos!

Kis kitérő…
A magas falú formák beérkezésével érkezett egy kérdés is… Akkor már bőségesen túl voltam azokon a méreteken amik beérkeztek a GlazurShopba. Az 15 cm-nél véget ért. A hölgy kérdezi, hogy a 20 cm-es magas falú formába mennyi tojásból készítsen piskótát.
Elmondtam neki, hogy nálam nem kapható még ez a méret, így nem tudom a választ, kérdezze meg ott ahol vásárolta a terméket.
Mondanom sem kell, hogy még annyit sem mondott hogy köszi….

Tehát, ezért, pontosan ezért tesztelek, hogy leírhassam ,videóban megmutathassam mi mire jó, hogyan kell és hogyan lehet még használni. Számos eszköz van amit nem csak egyféle módon lehet használni.:-)

 

Kis kitérő

Volt olyan eset amikor ismét a magas falú forma:-) egész más torta készült benne. A vásárlóm kicsit ijedten hívott, hogy a zárt forma, nem biztos, hogy jó lesz. Slussz poén azt a receptet amit el akart készíteni pont aznap reggel nézegettem én is, hogy ezt el kell majd nekem is készíteni. Ahogy hívott hogy gond van… elmondtam hogy én hogy képzelem a készítést ebben  formában, aztán azzal a lendülettel neki is álltam, hogy kipróbáljam, hiszen volt egy napom ha jól emlékszem, mert ő másnap sütötte. Tehát kipróbáltam, működött, átbeszéltük mit tapasztaltam és neki is sikerült:-)

 

Ha gond van, mert aki dolgozik hibázik.. én sem vagyok tökéletes, akkor igyekszem a számodra legjobb megoldást megtalálni, hogy  ha lehet azonnal orvosoljam a problémát. Ha azonnal nem tudok javítani akkor időt kérek, sok esetben pedig egy hasonló termék érkezik ajándékba.
Számomra fontos, hogyha te BÍZOL bennem, tőlem vásárolsz akkor én méltó legyek  és méltó maradjak a bizalmadra.

INNOVÁCIÓ
Kedvenc szavam:-) Biztosan látod, hogy mindig valami újat tanulok, valami új termék érkezik, valamin kísérletezem. Igen, számomra fontos, hogy ne ragadjak le valahol, ne stagnáljak, ne üljek a formás hátsómon mert éppen minden ok. Amikor minden jól megy én akkor is töröm a fejem, mik az újdonságok, mi az ami hasznos lenne a te, ti konyhátokban is.

 

 

Amit nem kedvelek ha megpróbálnak kihasználni!
Egyetértek abban, hogy a vevőnek igaza van, mindig igaza van, de amikor valaki hobbit űz abból hogy rendel és nem veszi át… nos.. vele nem kerülünk többé semmilyen kapcsolatba.
Nem kedvelem mikor a végtelenségig beszél valaki telefonon, minden kínját baját elsorolja, cc 30-40 perc…. segítséget kér és nem vásárol. Melyik mire jó, hogy használjam majd….végül máshol vásárol….
Ez nagyon inkorrekt!  Nincs win-win…. megborul az egyensúly…
Ha nem tisztelik az IDŐMET én nem veszem fel a telefonszámot.

 

Tehát fontosak számomra:

LOJALITÁS
WIN-WIN
MEGBECSÜLÉS
BIZALOM
INNOVÁCIÓ

 

Hirdetések