hírek

Miért tesztelem a termékeket?

Mert ha én ismerem a terméket, akkor tudom vagy megtanulom használni, így amikor felhívsz fogok tudni segíteni neked, hogy mire jó, hogyan használd és az apró trükköket is el tudom mondani neked.

Biztosan észrevettétek, hogy van pár termék ami igen rövid ideig kapható, ennek egyszerű oka van, ha én nem tudom használni akkor hogyan tudnék segíteni a használatában neked?
Ezért lekerül választékból.

Vagy volt már hogy egy teljes karton marcipán landolt a kukában mert gépzsír szaga volt.. .ilyet el nem adok!!!
Ha nekem orrfacsaró volt a szaga, és igen szaga akkor ez menjen a kukába, hiszen nem szeretnék dühös telefonokat, mérges e-maileket.

Igyekszem minden terméket tesztelni, de nekem is véges az időm. Általában akkor tesztelek mikor a kisfiam édesanyámnál van, nekem pedig van nyugodt időm, amikor csak arra tudok figyelni amit csinálok.

Számos esetben okoz azért fejtörést nekem is, hogy mire is jó valójában, na meg hogyan kell használni az adott eszközt.:-)
Ilyenkor guglizom, keresek, hátha valaki használta már, őszinte leszek csak külföldi oldalakon találok némi segítséget.:-(

Ami a legnagyobb fejtörést okozta eddig azok a patchwork kiszúrók voltak, és az onlay mintázók.
Volt ott rendesen @#&@#…..
Aztán megkerestem mik azok  a trükkök amiket érdemes betartani különben az életben nem használjuk többet a terméket, mert silánynak véljük.

 

 

De van még mit mesélnem:-)
A kezdetek… Burkolás… spatula
Burkoltam, kentem én mindennel ami éppen itthon volt, aztán ez így rohadt nehéz volt… Mivel is csinálják ezt a nagyok:-)
Ja hogy van spatula , van simító:-)
Akkor próbáljuk is ki:-)

 

Ha vannak jó eszközeid amikkel meg is tanulsz bánni és dolgozni sokkal könnyebb lesz az életed, gyorsabban készülhetnek a torták.

 

A GlazurShopban, jelölve vannak a termékek amiket már ki is próbáltam. Lassan ott tartok és ez nem panasz de nem férek el a sok tesztelt cucctól:-)

Lehet ki kellene azokat is árusítani valamilyen formában, mert használtak, bár némelyik csak 1 alkalommal lett használva, van ilyen is:-)

 

A virágkészítők.. hát tudnék mit mesélni:-)
Amikor egyáltalán elkezdett érdekelni az hogy cukorvirág, itthon még nem nagyon foglalkoztak ezzel. Nem gond, van külföldi videós segítség, megvettem és leültem. Vért izzadtam..holottt szépen, részletesen magyarázták el, hogy, sőt a virág sem volt bonyolult, bimbókat készítettem volna…
Ott és akkor lövésem sem volt róla, hogy a virágokat nem fondantból készítjük:-) Én meg azzal küzdöttem:-)
Így került be választékba a cukormassza, azzal könnyebb:-)

Aztán el is sikkadt a virágozás, nem az én asztalom.. hagyjuk:-)
De termékek meg már voltak a GlazurShopban, nem pörögtek valami turbó sebességgel… hogy is vásároltatok volna mikor egyszerű gyári leírás, ami nagyjából a méretekről szólt.
Meghívást kaptam Petrától- Violet & the Boatnist-  az egyik tanfolyamára, és itt fordult meg minden:-)

Olyan alapvető technikákat mutatott meg ami után nem volt kérdés, hogy ezt nekem tovább kell vinnem, elővenni az eszközöket és használni, megmutatni nektek is, hogy a virág készítés nem olyan  nehéz.

Nézd életem első virága:
Itt megtalálod a készítését is, kattints.

Ma már ettől lényegesen nagyobb és ami lényeg drótos virágot is tudok készíteni a GlazurShopban vásárolható alapanyagokkal és eszközökkel.

Ennek a virágnak a készítése itt található, kattints.

Vajkrémes díszítés…. ÓÓó én hidegrázást kaptam ettől a témától, hiszen ott és akkor a lehető legegyszerűbb díszítéseket láttam, maik nem is tetszettek….
Dobtam a kísérletet a dekorcsövek meg ott figyeltek és rájuk sem néztetek.:-)

Akkor erőt vettem magamon, jó pár külföldi tananyag után nekiláttam a vajkrémes díszítésnek.

Életem első vajkrémes díszítése:-)
Itt legalább már tudtam az 1M dekorcsövet rendesen használni:-)

Ma pedig a sok gyakorlás és tanulás, na meg tesztelés hatására már itt tartok:

Aztán felbátorodva, érkeztek az orosz csövek. Isten bizony hülyének éreztem magam amikor az első virágok.. hát… őőőőő ..na jó szarul néztek ki:-)
De nem adtam fel, hiszen az eszköz jó, velem lesz a gond, fussunk neki újra:-)

De nem untatlak:-) tovább hogy én hogy dolgozom, mert nem erről írok:-)
Tehát, azért tesztelek, hogy a TE munkád könnyebb legyen!

Meg tudjam mutatni hogyan érdemes használni a termékeket amiket a GlazurShopban megvásárolsz. Hogy tudjak segíteni, milyen gondok lehettek ha valami nem sikerült.

Eddig 2 db panasz érkezett, egyik a fekete festék volt, a fondatot elmorzsálta…. A zselatinos fondantot vagy használd azon nyomban ahogy feketére festetted vagy hagyd, mert rommá szárítja a festék. Más fondantokkal nincs ilyen gond:-)

A másik pedig amikor a cukorhőmérőt gyertya olvasztásra használta volna a vevő…. Hiába mondtam neki, hogy nem véletlen az a cukor megjelölés.. a lázmérőt se dugjuk bele a teába, mert 40 fokig mér….

A ti kérdéseitek és a visszajelzések alapján én is tanulok nem keveset, hiszen én lehet hogy használom valahogy, de te is máshogy fogsz hozzányúlni és lehet hogy lesz kérdés közben.
Ezért van az, hogy igyekszem egy terméket többféle nézőpontból is kipróbálni, mert sosem lehet tudni:-)

Most már jó visszatekinteni, nem is tudom mikor vettem fel az első videót:-) 2 éve:-) Némelyiknek őrületes nagy nézettsége van, persze ez téma függő, és éppen kinek milyen gondja van aktuálisan. Ott és akkor magasan vitte a fekete és piros színezés a nézettséget.:-)

Ami a legnagyobb nézettséget érte el:-)Fondant rózsa készítése:-) Több mint 33.000:-) <3

 

Hát ezért tesztelek én:-)
Hogy TANULHASSUNK mindketten, TE és ÉN is 🙂