cukorvirágok

Apró cukorvirágok készítése, nagyon gyorsan!

Megszavaztátok a sok sok kis virágok, rózsás tortát, én pedig ha megígértem hogy elkészítem, akkor el is készítem:-)
Itt nem volt kérdés, hogy milyen eszközöket használok, hiszen a GlazurShopban többféle mini virág kiszúró is megvásárolható.

Amikre szükséged lesz: kattints a linkekre és meg is vásárolhatod azonnal a terméket, termékeket

Elkészítés:

A virágmasszát nyújtsd ki vékonyra, amennyire csak tudod. Azért kell vékonyra nyújtani, mert nem szeretnénk a kiszúrás után még vékonyítani!
Tehát kinyújtottuk a masszát, szúrjuk ki a kis virágokat.
Kezdjük a margarétával.
Én a legkisebb és az aztán következő mérettel készítettem  virágokat. A kicsit és a másikat is a gömb eszköz segítségével gömbölyítettem.
A közepébe a virágnak merőlegesen beleállítottam a gömb eszközt és körkörös mozdulatokkal vékonyítottam egy picit rajtuk.

Itt kapott ÓRIÁSI SZEREPET a wilton szettje, mert a kis vékony rózsaszín lapon-alatta a vastagabb szivaccsal-  készítettem az összes pici virágot. Nagyon könnyedén mert  formázás, nem tapadt rá a massza, jó volt vele dolgozni.

A hortenziával ugyanezt jártam végig, de itt csak a legkisebb méretű kiszúrót használtam. Ne nyújtsd túl a szirmait, mert nem lesz szép. Éppen csak kicsit!

Az 5 szirmos kis virágokat szintén ezzel az eljárással készítettem.

Rengeteget kellett készítenem ,mert erre a tortára készültek.

A levélkéket, rózsa levél kiszúróval, kis méretűvel készítettem. A virágmasszámat colorsplash lime festékével színeztem.

Minden virágocskát egyesével száríts készre, ham ár megszáradtak pakolhatod egymásra, de amíg nedvesek addig nem szabad!

Mentés

Mentés