krémek

Rágógumi ízű krém, isteni <3

Érkeztek újdonságok a GlazurShopba, amit tesztelnem kellett:-)
Én imádok tesztelni, mert annyira jó látni, érezni hogy jók a termékek, bátran ajánlhatom, sőt beszélni is tudok róla mivel kipróbáltam.

Most a rágógumi ízű olaj volt a soron következő.
Valami őrület jó!

HV:

  • 400 ml tej
  • 1 zacskó vaníliás pudingpor / Dr Oetker/
  • 150 g vaj
  • 100 g porcukor
  • rágógumi ízű olaj
  • robbanós cukorka /Tesco/

Elkészítés:

A pudingot főzzük meg a 400 ml tejjel.Sűrű, nagyon sűrű pudingot kapunk, de ez a cél. Adjuk hozzá a rágógumi ízesítő olajat.  Hűtsük ki teljesen.

A vajat a porcukorral habosítsuk ki.

A kihűlt pudingot apránként keverjük a vajhoz robotgéppel, folyamatosan keverve.

Szórjuk meg robbanós cukorkával.

ITT álljunk meg kicsit.

Sajnos rossz hírem van. A robbanós cukor elolvad a krémben:-( Ahogy belekevertem már el is kezdett pattogni:-) Na nem baj, majd a töltésnél még adok hozzá, megszórom vele a krémet is. Ott is elolvadt:-( Sajnos pattogni, robbanni nem fog a cukorka , de ad egy extra ízt a krémhez.

Nagyon finom, először vaníliás íz érződik majd előjön a rágógumi íz is. Őrült jó:-)
Klasszik golyó rágó íze van, amit az én korosztályom egész biztosan ismer a fiatalabbak már nem biztos:-)

Ebbe a tortába került:-)

 

 

Mentés