tortás alapok

Így burkolok én, Massa Ticino fondanttal


Számos fondanton túl, sok esetben fotós segítség is készült, hogy hogyan burkolok én.
Most viszont már videós segítségeim is vannak a kedvenc fondantommal, a Massa Ticino fondanttal.

Vékonyra nyújtható, nem szakad, nem reped és nem csak sima tortáknál állja meg a helyét de formatortánál is. ❤
Mostanában ganache alapot használok, hiszen sokkal tartósabb, keményebbre dermed mint a vajkrém. Tovább lehet vele dolgozni, mert lassan olvad, míg a vajkrém melegben igen gyorsan formát vált:-)

Kezdjünk is a nehezebbik résszel, vagyis Barbie torta burkolással.

 

És a végeredmény. Ha elkészítenéd te is kattints.

Sima tortát is burkoltam már, ez aztán nagyon könnyű:-)

És a végeredmény. Ha elkészítenéd kattints.

És volt egy fekete burkolásom is:-)

Fondant burkolás massa ticino fondanttal

Gyakorló tortadobbal pedig rengeteget dolgoztam, ha érdekel kattints a GlazurShop YOUTUBE csatornájára, keresd a Massa Ticino fondantot.

Mentés

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s