Cupcake alapok

Cseresznyés cupcake

Igazán, friss ízű,savanykás, és igen erőteljesen cseresznye ízű:-)
Mi mást használhatnék így május végén, mint ízesítő olajat.

Sokan kedvelitek az ízesítőket, nekem is meg vannak a kedvenceim, és ez is az lesz.

És még egy szuper hírem van, azok számára akiknek nincs fém formájuk. A most használt kapszli merevített, tehát csak bele a tészta és már mehet is be a sütőbe.

HV:

Elkészítés:

A sütőt melegítsük elő 175 fokra.

A tojásokat , cukrot, és az olajat keverjük el robotgéppel. Habosítsuk fel, szép világos színűnek kell lennie.  Adjuk hozzá a cseresznye olajat.

Mehet bele az összeszitált lisztes sütőporos keverék.
A formába adagoljuk a tésztát és kb 15-20 perc  kell a süléshez.

A kapszli is megvásárolható a GlazurShopban.

 

 

Mentés

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s