cukorcsipke · tortadíszítés

Cukorcsipke, végre nekem is sikerült!

Végre nekem is sikerül!
Tegnap jött új áru a GlazurShopba, és annyira  fúrta az oldalamat a kíváncsiság, hogy még este kipróbáltam a csipke alapot és z új szilikonos formát is.


Jelentem, nekem is sikerült cukorcsipkét készítenem.
Soha, soha, semmilyen alappal nem sikerült, mert vagy rommá száradt vagy meg sem száradt.

Most végre van egy olyan alap amit csak rá kell kenni a szilikonos mintára, irány a sütő 50 fokon 30 perc és kész.

Imádom, meseszép és végre saját csipkém van:-)

Próbáld ki te is, ha nekem sikerült neked is fog.

Nézd videóztam ahogy veszem ki a formából:

 

A fondanttal burkolt tortára iszonyat egyszerű feltenni a csipkét. Kend át vékonyan vízzel, nagyon vékonyan-nem cél eláztatni a fondantot- és simítsd rá a csipkédet. Kész is:-)

Ha félsz még mindig, akkor próbáld ki a kész, ragasztásra kész csipkét, ezzel csak annyi a dolgod, hogy kinyitod a csomagot és felragasztod a tortádra.
Ezek ekrü színűek. Itt meg is vásárolhatod a GlazurShopban, kattints.

Idén az esküvői trendben -torta- helyet kapott, sőt stabilan tartja a helyét a csipke díszítés. Akár cukorvirággal, vagy ostya virággal kiegészítve.

Mentés

Mentés

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s