Szülinapos torták

Top 5 party torta ötletem

Itt a nyár, indulnak a nyári party-k, akár szülinapi bulik is.
Ha nincs ötleted hogy milyen tortát készíts szülinapra gyerkőcöknek vagy éppen felnőtteknek akkor most figyelj,
Remek ötletek, az idei év tortadíszítési trendjeit követve.

Az idei év slágere:-) Unikornis torta

Színes, rengeteg lehetőség rejlik benne. Lehet egy emeletes vagy éppen 2 szintes is.  Ha elkészítenéd a képen látható tortát, kattints, mert van segítségem hozzá. 

Ha ez mellett a torta mellett döntesz tuti nyerő leszel. Idén mindent visz az unikornis torta, és nem csak a torta, a cupcake, a keksz a makaron:-) Én szeretem, nekem nagyon tetszik és nagyon jó volt készíteni a tortát is, hiszen nem egy őrült meló:-)

 

Szivárvány torta. Szerintem ez sosem megy ki a divatból.

Két megoldás közül is választhatunk, vagy belül szivárvány vagy kívül. De tudod mit, akár mindkettő is lehet:-) Hiszen rengeteg fotó van a pinteresten ahol kívül és belül is szivárványos a torta. Imádom, a gyerkőcök nagy nagy kedvence. Én is készítettem, ha elkészítenéd akkor kattints.

Cukorkával díszített torta. Színes, harsogó és ha nem akarod teljesen kicukrozni akkor van megoldás:-)

Elég aprólékos meló még így is, de megérte:-) Ha elkészítenéd akkor kattints.

Csorgatott torta. Kedvenc!:-)

Ez lehet sosem megy ki a divatból, mert rengeteg lehetőség van ebben is. Habcsók, makaron, cukorkák….ha elkészítenéd a fenti tortát, kattints.

 

Készíthetünk elegáns és hivalkodó színűt is, akár tematikusat, pl mondjuk az nem nyári de halloween. Ha elkészítenéd, kattint.

 

És az állatos torta:-) Imádom készíteni. Színben bármilyet választhatunk, hiszen gyerkőcnek készül, simán belefér hogy a kutya vagy maci narancssárga esetleg kék:-)

Igazi sétagalopp hiszen csak nyomjuk nyomjuk a habzsákot:-) Ha elkészítenéd, kattints.