tortás alapok

30 fokban burkolni? Jó fondant ami nem málik szét, nem ragad a melegben? IGEN, van!

Istenem, mennyi nyarat küzdöttem én végig a fondantokkal!
Meleg volt, nyúlt, nehéz volt kezelni:-(
Ez nem csak nekem volt gond, sokan jeleztétek, hogy 30 fokban képtelenség szépen burkolni. Egyszerűen felmelegszik a fondant massza és önálló életet kezd élni, sokszor már a kezünkben:-(
Most viszont, mivel 5-én szülinaposom volt, torta készült és fondanttal burkoltam.
Mondanám hogy szimplán a kíváncsiság vezérelt, hogy na akkor lássuk, tényleg jól bírja-e a massa ticino a meleget, ahogy a gyártó is mondja.

ÉS IGEN!

Tényleg jól bírja a meleget is!:-)
Én izzadtam mint egy versenyló:-) a fondant meg teljesen hétköznapi módon viselkedett, vagyis pont nem érdekelte hogy 30 x fok van a konyhámban:-)

Nagyon vékonyra lett nyújtva, ezt én majdnemhogy csak akkor láttam mikor felvágtuk a tortát:-)

Hm:-) Ez szuper jó hír:-)

Burkoltam, élőben, nézd meg te is. Sőt még egy jó hírem van, bár ezt eddig is tudtam:-)
A massa ticino fondant massza állaga lehetővé teszi azt is, hogy az apró pici hibákat nyomban javíthasd. Ez is benne van a videóban.

Én nagyon elégedett vagyok, hisz ár-érték arányban a legjobb fondant.
A meleget is bírja, finom, mentes…. sok sok jó tulajdonsága van ami miatt kedvenc lett.

Ezeket használtam a burkoláshoz: GlazurShopban meg is vásárolhatod.

wilton forgatható tortaállvány
JEM 2 részes fondant simító

Flexi smoothers él készítő

 

Mentés

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s