hírek

Te követed a trendeket? Tudod mik a legmenőbb termékek a 2017-es évben?

Idén számos új termék érkezett a GlazurShopba. Folyamatosan figyelem első körben a Pinterest oldalát, hogy ott milyen trendek mennek, és igyekszem összehozni a nagykereim készleteivel, újdonságaival.
Idén el vagyunk kényeztetve, egyrészt új trendekkel is és természetesen eszközökkel is amik megkönnyítik, sőt sok esetben meggyorsítják a munkánkat.

Ami idén a legnagyobbat “durrant” az a cukorcsipke alap.
Őszinte leszek, akárhányszor futottam neki a cukorcsipkének, csúfos kudarcot vallottam. Ezzel a termékkel már ott tartottam, hogy ok, ez készen van, csak nem rontom el, hiszen nincs hibalehetőség, nem kell keverni:-)

ÉSSS!!! IGEN!
Végre nekem is sikerült cukorcsipkét készítenem!
Itt találsz leírást hozzájuk, mert messzire merészkedtem, színeztem is az alapokat:-)

 

A GlazurShopban meg is vásárolhatod ezeket, kattints.

 

Kedvencem lett és nem csak az én kedvencem lett a MASSA TICINO fondant massza.
Egyrészt mert mentes fondant massza- ez engem kevésbé izgat- viszont 1 mm vékonyra nyújtható, bírja a meleget és ultra könnyű vele dolgozni:-)

Már készült ezzel a masszával jó pár tortám, és ti is nagyon megszerettétek.

GlazurShopban ezt is megvásárolhatod ha megtetszett, kattints.

 

A kész cukorcsipkék igazi kincsek! Ezekkel csak annyi a dolgod, hogy kibontsd a csomagolásból és felragaszd a tortádra:-)

Itt találsz videós bemutatót is, kattints.

A GlazurShopban megvásárolhatóak a kész cukorcsipkék is, kattints.

 

Mentés

Mentés