tortadíszítés

Fondant gyöngysor készítése gyorsan és egyszerűen

Én mindig irigykedve néztem azokat a tortákat amiken meseszép gyöngysorok voltak… Á ez nem az én asztalom… ezek a formák olyan … áá nem… nem az én asztalom.
Aztán addig piszkálta a fantáziámat, hogy ki kellett próbálnom.

Őszinte leszek:-)
Elsőre 10 percig szöttyögtem vele, mert bevallom őszintén féltem tőle, nem kicsit:-)
Második próbára már rekord kerekedett, hiszen 2 perc:-)

Szóval ne félj tőle, könnyű használni a formákat, de!
DE!
Tartsd be a szabályokat, így tényleg könnyű lesz használni, bármelyik formát.

ALAPELVEK szilikonos formákhoz

1. Dolgozhatunk fondanttla bátran, DE! keverjünk a fondant masszához TYLO, CMC port -ki hogy ismeri- , ettől gyorsabban keményedik, szárad, így sokkal egyszerűbb lesz vele a munka.

2. A formákat KEMÉNYÍTŐZZÜK KI. Mindig, igen mindig! Vékonyan ecsetezzük át a formát keményítővel.

És kb ennyi:-)

A videóban benne van minden más amit még érdemes tudnod.

Mindkettő videót megosztom, mert a 10 percesben sokat beszélek:-) Hátha lesz benne pár új infó neked is.

A második rövid videóban pedig már bátran tolom:-)

Imádom ezt a formát, sőt mostanra az összes formát imádom:-)

Nézd ez készült vele.

Amikkel dolgoztam: Megvásárolható mindegyik a GlazurShopban, kattints a képekre és más vásárolhatsz is.

 

Mentés

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s