tortás alapok

Sarkos szélek fondanttal burkolt tortára, így gyorsabb:-)

A sarkok készítése a tortára… NEM NEHÉZ!
Van számos technika, én tesztelés közben jöttem rá egy újabba módszerre:-)

Mindenki használja azt ami számára a legjobb.
Simítóval, flexivel … más más technikák, más idő mennyiséggel.
Én az eddigi tapasztalataim alapján úgy látom, hogy a flexivel értem el a legszebb sarkokat, viszont őrült lassú meló.:-)

A simítókkal gyorsan lehet dolgozni, és szerintem ezekkel is simán elérhető a szép, tökéletes sarkos szél.

Videóztam:-)

 

Amiket használtam: GlazurShopban mindegyik megvásárolható, kattints a képekre és már vásárolhatsz is.

Rengeteg videó van már fenn ebben a témában a GlazurShop YOUTUBE csatornáján! Kattints:-)

 

Mentés

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s