Kekszek

Keksz készítés gyorsan, egyszerűen

Megérkeztek az ÚJ kekszkiszúrók, így sütnöm kellett:-) Nem törtem sokáig a fejem miylen tésztát válasszak, hiszen van keksz recim is, de én most más típusú kekszet szerettem volna.
Így a választásom az ISCHLER receptre esett.
Mivel már sütöttem, és a kerek formát szépen tartotta, nem púposodik… ideális:-)

És igen! IGEN!

Nézd, videóztam is, mert van pár tippem, 40 fokban az ischler tészta nem éppen kezesbárány:-)

Amikkel dolgoztam: Kattints a képekre és már vásárolhatsz is:-) GlazurShop

Ja a végeredmény majdnem lemaradt:-)

 

Én fondanttal burkoltam a kekszeket, sem időm nem volt már, sem idegzetem még cukormázzal díszíteni.:-)

Mentés

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s