cukorcsipke

Keverős cukorcsipke készítése, nem is nehéz:-)

Én mikor először próbáltam kb 3-4 évvel ezelőtt a cukorcsipke közelébe merészkedni…. háááttttt csúfos kudarcot vallottam. Akkor csak ezek a keverős alapok voltak elérhetőek, így ezzel kellett megpróbálnom. Nem sikerült:-(

Azóta eltelt egy kis idő és mára már vannak újdonságok is, vagyis konyhakész csipke alapok amiket csak fel kell kenni a mintára, szárítani és kész is.
Nos ezek könnyedén mennek:-)

Rendeltem is ismét csipke alapokat, szent meggyőződéssel hogy konyhakészek…. Nem voltak azok:-) A House of Cake matt fehér cukorcsipke az keverős.
Khmmm it volt mit tenni, nekifutottam, elég szkeptikusan de reményekkel teli, hátha most nekem is sikerül.

És igen! SIKERÜLT!

Be kell tartani gramm és ml-re pontosan a leírást és akkor sikerül.
Sőt én ezt a ventilátor előtt szárítottam és gyönyörű lett.

Videóztam, végig vettem igaz sajnos több részletben a keverési folyamatokat is.

Nézd csak:

A gyártó által ajánlott elkészített mennyiség kb 3 ilyesmi -mint a videóban-méretű csipke formára elegendő.

Amikkel dolgoztam: GlazurShopban megvásárolhatóak, kattints a képekre

Mentés

Mentés

Mentés

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s