tortás alapok

Formaelválasztó és… kell akkor ebbe is sütőpapír?

Izgalmas kérdés, mert..

Indultunk anno onnan, hogy vajazzuk és lisztezzük, csak így sikerülhet a piskóta.
Aztán eltelt egy kevés idő és jött az hogy elég vajazni, de kell sütőpapír a forma aljába.

Aztán nemrégiben megérkeztek a kiskereskedelmi forgalomba is a formaelválasztók.:-)
Én kifújtam a formáimat és még papírt is tettem a formába.

Aztán nemrégiben készült a citromos és ott sem időm sem kedvem nem volt papírt vágni… így kimaradt. Egyszerűen kifújtam a formát és ment bele a tészta.
És láss csodát:-) Itt találod a recit.

Szóval ma már a vörös bársony piskótánál már csak fújtam ismét.
gyönyörű, nincs gond🙂 Itt találod a leírást.

Tehát, nem kell papír a forma aljába, ha használjuk a formaelválasztót.
A GlazurShopban meg is vásárolhatod. Kattints.

Mentés

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s