ganache

Fehér csokoládé ganache burkolás, én így csinálom

Azt hiszem most sokatok száján kicsúszik egy ahhhhhhhh:-) végre…
Rengeteg videó van a neten, de mindegyik csak étcsoki, tejcsoki ganache burkolást mutat… nem véletlen:-)
A fehér csoki ganache elég macerás darab, bírja a türelmet és kedveli a figyelmet is, ráadásul a kitüntetett nagy NAGY figyelmet:-)

Én tegnap nekiduráltam magam, és készítettem egy fehér csoki ganache-t, -receptet itt találsz- sőt ki is fehérítettem, mert a fehér csoki ami a boltban kapunk az sárga:-(- itt találod a fehérítési videót.

Ha már kész a ganache akkor burkoljunk is.
Őszinte leszek, túl sok jót nem jósoltam magamnak, mert a ganache bár már nem folyt de olyan … fura állaga volt. Lehetett kenni de nem oylan állag mint az étcsokinál.
Na mindegy, kipróbáltam, és videóztam is.

Nézd:-)

Javaslom, bátran készítsétek, sőt szerintem ez színezhető is lesz:-) Porfestékkel, legközelebb azt is kipróbálom:-)

Ez a torta készült.


Igen más a színük, mert az egyik sima fénynél a másik meg vakuval készült…

Mentés