krémek

Kókuszkrém receptem, tortába

Nagyon finom, kókuszos krém. Én még kókuszreszeléket is tettem bele, így lett egy kis textúrája is a krémnek.
Ajánlom azoknak akiknek kedvencük a kókusz.:-)

HV: ez a mennyiség egy 17 cm átmérőjű 4 lapos tortához elegendő, töltésre

Elkészítés:

A francia vanília krém készítésével kell kezdenünk, hiszen annak hűlnie kell. Itt találsz receptet, én most 6 sárgáját használtam.

Közben a vajat kihabosíthatjuk a porcukorral, és az ízesítő olajjal. Ennek nem lesz baja, tegyük félre addig amíg a francia krém kihűl teljesen.

Ha kihűlt akkor adagoljuk a habosított vajhoz a krémet, folyamatosan keverjük. Ha kész akkor adjuk hozzá a kókuszreszeléket, keverjük át és kész is a krém.

 

Mentés

Mentés

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s