Nagyon finom, kókuszos krém. Én még kókuszreszeléket is tettem bele, így lett egy kis textúrája is a krémnek.
Ajánlom azoknak akiknek kedvencük a kókusz.:-)
HV: ez a mennyiség egy 17 cm átmérőjű 4 lapos tortához elegendő, töltésre
- 250 g vaj
- 1 adag francia vanília krém –receptet itt találsz
- 3 csepp kókusz olaj-itt megvásárolhatod-
- 100 g porcukor
- 1 nagy marék kókuszreszelék
Elkészítés:
A francia vanília krém készítésével kell kezdenünk, hiszen annak hűlnie kell. Itt találsz receptet, én most 6 sárgáját használtam.
Közben a vajat kihabosíthatjuk a porcukorral, és az ízesítő olajjal. Ennek nem lesz baja, tegyük félre addig amíg a francia krém kihűl teljesen.
Ha kihűlt akkor adagoljuk a habosított vajhoz a krémet, folyamatosan keverjük. Ha kész akkor adjuk hozzá a kókuszreszeléket, keverjük át és kész is a krém.
Hozzászólás írásához bejelentkezés szükséges.