Szülinapos torták · tortadíszítés

Finom kakaós piskóta, eper töltelékkel, citrom fondanttal burkolva

Isteni finom torta készült. Ennyire gyorsan még nem fogyott el torta:-)

Sőt, végig videóztam az egész készítési, töltés, ganache és fondant burkolást is:-)

Amiket készítettem:

Teljes kiőrlésű kakaós piskóta, receptet, leírást itt találsz.

Eper krém, receptet itt találsz.

Készítettem csokoládé ganachet, étcsokoládéból, ezzel lett aláburkolva. Receptet itt találsz.

És akkor lássuk a videót. Nem fogok beszélni és fel van gyorsítva, hiszen az egész művelet igen hosszú egyébként. Sokszor van hűtőben pihenni a torta.

Amit kérdeztetek, hogy a ganache burkolásnál van-e hűtés, IGEN, van hűtés. Burkolunk hűtés, javítás hűtés, ha kell újabb javítás hűtés, felső burkolás hűtés, és igazítás.

Ami még nagyon fontos, a fondant burkolás előtt a ganache burkolatot nagyon finoman, átkenjük vizes kézzel, így fog megtapadni a fondant massza a ganache burkoláson.

Minden termék, eszköz amit használok a GlazurShopban megvásárolható.

 

 

A cukorvirágot is én készítettem, itt találsz hozzá segítséget.

A gyöngysort is készítettem, itt a videós segítségem. Gyöngy arany selyemporral kentem át, szárazon.

 

 

 

Mentés

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s