Cukormáz

Cukormázat de gyorsan! Van megoldásom!

Ilyen gyorsan még nem készült soha cukormáz.
Őszinte leszek a lustaságomnak köszönhető, na meg annak ,hogy tesztelni akartam a terméket.
Mert ez egy zacskós “cucc” amiből kikeverhetjük nagyon gyorsan a cukormázat.

A foyladék, víz mennyiségével tudjuk szabályozni a máz állagát. Alapvetően a gyári útmutató alapján egy nagyon sűrű körvonalazó mázat kapunk. Én így használtam, hiszen a keksz bödön tortára felirat kellet, így szükség volt a sűrű mázra.

Könnyedén színezhető és nagyon szép fehér színe van.

Annyi dolgunk van csak, hogy a port öntsük habüstbe és adjunk hozzá vizet. Én 14 ml vizet adtam hozzá és kikevertem.

 

 

És itt használtam a felirathoz.

Ha tetszik neked is a cukormáz és megvásárolnád, akkor kattints, mert a GlazurShopban megvásárolható.