Bonbon · ganache

Mit kezdjek ha marad ganache? Van ötletem:-)

Mit kezdjünk ha maradt ganache?

Mindegy milyen ganache maradt, készíthetünk bármelyikből finom kis golyócskákat.
Ízesítsük kedvünkre, hiszen bármivel ízesíthető.

Étcsokoládénál pl pálinka, almabor, olajok…

Tejcsokoládénál pl mogyoró, mandula, eper, málna…

Fehér csokoládénál pl citrom, lime, ananász, kókusz…

Nagyon egyszerű dolgunk van, hiszen kész alapunk, jó esetben nem került bele semmi, morzsa, víz stb., így csak ízesítenünk kell és kivárni míg megszilárdul.

Ha kész, ez kb 2-3 óra hőmérséklet függő, vagy ha nincs időnk akkor tegyük hűtőbe és ott hűtsük ki.

Ha kihűlt, megdermedt akkor formázzunk golyókat és hempergessük meg kakaóporban, porcukorban, manulában, pisztáciában, tökmagban… bármiben amit szeretünk és illik az ízesítéséhez.

Nagyon finomak lett:-)

Tárolása. Tegyük hűtőbe, hiszen tejszín van benne!

Én most egy Szatmári almapálinkásat és egy tökmagolajosat készítettem, imádatosak ❤

 

 

És a teljes videó ha nem szükséges a magyarázat:-)

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s