cakepop alapok

Cakepop készítése, én így csinálom trükkökkel

Cakepop készítése nem nehéz de nem egy gyors meló. Sokat kell várni a készítési fázisok közben. De megéri, mer tnagyon cuki és finom kis sütinyalókát készíthetünk.

Én most inkább csak a technikai részeket mutatom meg, nem adok receptet, mert ez nem egyenlő egy finoma nasival, inkább a szükség hozta cakepop lett belőle.:-)

A cakepop piskóta és vajkrém, csokoládé vagy mascarpone keveréke, ízesíthető lekvárral, olajokkal, szó finomságos:-)

A készítése közben pár dologra figyelned kell, ami mondhatnám hogy nehéz, de nem is annyira nehéz, csak figyelni kell.

A felfűzés és a mártás a két nehéz rész. Ezt gyakorolni kell.
Tudod mennyi cakepop pottyant bele a csokimba? Tudod mennyi repedt szét? Sok:-) Mára már nincs gondom velük:-)

Én most wilton fehér olvasztható csokit használtam, hiszen a szörny tortámhoz szemek kellettek és azok fehérek:-)

Hófehér csokoládét a GlazurShopban is vásárolhatsz, ITT.

És a végeredmény