tortás alapok

Faragott, formatorta vajkrémes burkolása, nem is nehéz

Nem is nehéz. Mondjuk nem féltem tőle, de azért az íveknél elgondolkodtam ,hogy ugyan hogyan fogom én ott burkolni, és szépen burkolni.

Eszközök kellenek hozzá, amik egyébként is jó esetben vannak nálad.

A titkos eszköz a felxi smoother, amit tortáknál élkészítésre használtam eddig.

Most bevetettem, mert jól jött:-)

Nézd:
Nézd végig kérlek, mert a végén kerül elő a simítás:-)

 

És végül a kék vajkrémmel is burkolom.

 

Flexi smoothers-t vásárolhatsz a GlazurShopban is, ITT.

Ez a torta készült.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s