tortadíszítés · tortás alapok

Négyzet torta burkolása vajkrémmel

Most kösd fel a kisgatyeszt, mert ez azért igényel némi időt.
Nem nehéz, de időigényes, hogy a négyzet tortának sarkai, ÉLEI is legyenek.

Mutatok egy új technikát, hiszen így könnyebb és gyorsabb is. Láttam már számos alkalommal, de kör tortánál ennek nem láttam értelmét, hiszen megoldható simán is a szép felső, éles rész.

Amit tapasztaltam, és ezt jó ha megtanulod, megjegyzed, hogy csak akkor tedd rá a torta tetejére a tálcát ha már az kifagyott, teljesen dermedt, kemény. Különben szépen odatapad a krém egy része a tálcához, ami nem gond, csak extra munkát jelent.

Tehát mutatom, mert videóztam:

Könnyen készíthető svájci vajkrémet használtam, receptet itt találsz.

És a végeredmény

Egy pár hasznos tipp:

Látod, van tálca a tetején is, mer tígy egyszerűbb volt burkolni, vajkrémmel.

 

A hibákat nyugodtan hagyhatjuk, hiszen a betonozásnál is akadnak hibák:-) Sokkal rusztikusabb lesz a végeredmény.

A világos foltokkal igazán élethű lett.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s