krémek · tortás alapok

Összement mascarpone krém javítása?! IGEN! Lehetséges:-)

Én tegnap majdnem sírógörcsöt kaptam:-)
Könnyű recept, videóban szuperül működött, én meg…
Szétesett a mascarpone krém…

Persze mert a krémsajtok a hűtőből lettek kivéve a vaj meg langyos volt. És szét is esett a krém.

Van viszont jó hírem:-)
Még jó hogy tanultam némi kémiát a cukrász tanfolyamon a könyvekből.

Mutatom a videót, hogyan javítsd

Gyönyörűen javítható, meseszép állaga lett és nagyon finom is:-)

Nézd ezeket készítettem

A citromos mascarpone krém receptért kattints ide.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s