fondant kiegészítők

Cukor korona készítése hercegnő tortához

 

A korona készítése egyáltalán nem nehéz:-) Nyugi:-)
Amit jó ha betartasz az a fondanthoz a tylo vagy cmc por keverése, hiszen ettől fog gyorsan száradni a massza.

Receptet nem tudok adni, hiszen fondantja és tylo, cmc pora válogatja, hogy melyikhez mennyi kell.
Érezni a masszán amikor elég.

Készítsük el a sablont. Ha mázlid van akkor van kiszúród, ha nincs akkor készíts elő papírt, A4, ollót, vonalzót és ceruzát.

Mutatom a videót:

 

Tehát kész a sablon.
Keverjük be a fondantot. Én massa ticino masszát hazsnáltam, tylo port és colour splash pink ételszínezőt. A GlazurShopban minden megvásárolhatsz egy helyen.

És akkor lássuk ak orona készítését.

És persze:-) Vizsgáztam, de előtte azért elkészítettem a díszítést, hogy biztos, hogy menni fog-e a vizsgán is. Erre basszus, haladnék, és nem tudom ap ultomról leszedni, vagyis nem mertem hozzányúlni:-)

Nagyon szép, látványos dekoráció ez, bármiylen lányos tortára tökéletes.

Én ilyet készítettem.

És sikerült a vizsgán is prezentálnom, bár ott a torta több sebből vérzett:-) De a díszítés tökéletes lett.