Skip to content

Tortaiskola

Mert minden megtanulható

  • Kezdőlap
  • TANFOLYAM
  • RECEPTEK
    • ALAPOK
      • ganache
    • Krémek
    • Receptek
      • alapreceptek
      • Piskóták
      • Francia alapok
      • Entremet
      • Pohárkrémek
      • habok
      • Molekuláris konyha
      • Bonbon
      • Francia desszertek
        • Mille-feuille
        • Pavlova
        • Tart
        • Makaron
        • Szuflé
        • Különlegességek
        • Tányérdesszertek
      • Kekszek
        • kekszdíszítés
      • Kevert tészták
      • Klasszikusok
        • Bejglik
        • kelt tészták
        • Piték
        • Mézesek
        • cakeroll
        • égetett tészták
      • Mentes
        • Gluténmentes
      • Csokoládés édességek
      • ORSZÁGTORTA
      • Sütés nélkül
      • Sós
        • Főételek
        • Rizs
        • Levesek
    • Tortadíszítés
      • Tükörglazúr
      • formatorták
      • cukorcsipke
    • Dekorációk
      • Csokoládé díszek
      • fondant kiegészítők
      • figura készítés
      • Ostya virág
      • cukorvirágok
    • Torta
  • Kapcsolat
  • Rólam
  • Blog
  • Bejelentkezés

Rólam

Profile
Via vagyok, szia

  • Home
  • 2017
  • szeptember
  • 24
  • Zserbó készítése egy könnyedebb tésztával
Klasszikusok

Zserbó készítése egy könnyedebb tésztával

Via
szeptember 24, 2017június 21, 2020
Be kell jelentkezned, hogy láthasd ezt a tartalmat. Kérlek Jelentkezz be. Nem vagy még felhasználó? Csatlakozz hozzánk!

Like this:

Like Loading...
Share :
Tags: házi zserbókönnyű zserbózserbó

Bejegyzés navigáció

Previous: Ökörszem
Next: Almás pite egy kicsit más tésztával, finomabb

Hasonló a témában

Hogyan készítsek egyedi stenciles tortadíszítést!?

Így oszd be az idődet, mennyi ideig is tart valójában egy torta elkészítése?

Életed első esküvői tortája? OLVASS EL!

You must log in to post a comment.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BEJELENTKEZÉS

Emlékezz rám
Forgot Password?
Csatlakozz hozzánk!

A Tortaiskoláról

A tortaiskola weboldala egy Online Francia cukrász képzési weboldal.
Kezdők és profik is csatlakozhatnak, hiszen többféle nehézségi szintű recept közül választhatnak a tagok.

A zárt csoportban videós segítségek és leckék könnyítik a tanulást.

A weboldal 2015 óta működik, de tagsághoz kötve 2019 óta üzemel.

Iratkozz fel a Blog értesítőre

Add meg az e-mail címedet

Join 13 120 other subscribers

Legújabb recept

  • Mák mousse-szeder-citrom
    január 8, 2021
  • Vegán, Gm maracuja- kókusz
    január 4, 2021
  • MÁKOS FINANCIER-LIME MOUSSE
    január 4, 2021
  • Mézes -csokoládés torta
    december 14, 2020
  • Gluténmentes mák torta, citrommal, meggyel
    december 9, 2020
  • Füstölt paprikás vajkaramellás fánk a fánkban
    december 7, 2020

Copyright © 2020 All Rights Reserved.

Powered by : ripplethemes

%d bloggers like this: