tortás alapok

Hogyan pasztellesítsük a fondant masszánkat?

Ha pasztell árnyalatot szeretnénk elérni a fondant masszánknál és nem színezni szeretnénk hanem kész masszákkal dolgozni akkor van erre is lehetőségünk.
Sőt, most két különböző márka fondantját kevertem össze és pöpec lett. Két középkategóriás massza összegyúrásával, elértem most azt hogy mindkettő masszából a jót hozta elő a párosítás:-)
Micsoda mázli.
Funcakes és Culpitt massza lett keverve. GlazurShopban megvásárolhatóak.

A pasztellesítés lényege, hogy elvegyük az élénk színt, vagyis itt a színesből használunk nagyobb mennyiséget és kevés fehéret adunk hozzá.

Természetesen ez fordítva is működik, amikor egy nagyon világos színt szeretnénk elérni akkor nagy mennyiségű fehér fondant masszához keverünk a színesből.

Videóztam is:-)

Hogy miért készítettem?:-)
Ezért a tortáért