hírek

Esküvői torta trend 2018-ban, mi várható

 

Jövőre számos újdonsággal is találkozhatunk a tortadíszítésben, az esküvői tortáknál.
Én ennek nagyon örülök:-) Számos díszítés, technika már ismert, glazúrozás hogy ne menjek messzire:-) Jövőre bekerülnek ezek közül is páran.
Izgalmas lesz torták terén a jövő év.

Régebben a tortával szemben nem volt túl sok elvárás, mostanra ez nagyon nagyot változott, sőt már az idei évben is érzhető volt az a trend.
Nem elég egy szép torta, az esküvői torta színben, hangulatában harmóniában legyen a ruhával, a dekorációkkal. IGEN! Én ennek is nagyon nagyon örvendek:-)

  1. FÉMES hatások

Jövőre is viszi még a pálmát a fémes csillogás, de nem egy teljes tortán, hanem szintenként. Lenyűgöző, elegáns megoldás. Az arany megmarad mint klasszikus szín, annak árnyalatival egyetemben.

2. Geometrikus ombre és ombre torták

Az ombre mindig elegáns marad, jövőre kap egy nagy csavart, hiszen a geometrikus minták is bekerülnek a díszítések közé. Kör, négyzet, rombusz, kis méretekben. Imádatos lesz.

 

3. Glazúros torták

A glazúrozás már legalább 2 éve jelen van, tudunk róla, sokan otthon is készítik. Őrületesen szép torták, tortácskák készülnek ezzel a technikával. És nem, nem kell aggódni, emeletes tortákat is lehet glazúrozni. Jövőre ez újdonság lesz az esküvői szezonban.
A jó tükörglazúrban láthatjuk önmagunkat, így különösebb extra díszítést már nem is nagyon szoktak rá tenni, de mivel esküvői tortáról beszélünk ezért pár szép csokoládé virág, arany füst..stv elférhet rajta.

4. GATSBY torták, vagyis art deco díszítés

Hangulatosak, gyönyörűek és itt is hangsúlyos a geometrikus díszítés. Tollak, gazdag arany díszítés és alapvetően fekete és fehér esetleg bézs színekben pompáznak.

 

5. Desszert asztalok

 

Ez már pár éve itthon is nagyon szépen bekerült az esküvői trendek közé. Lengyel József számomra az itthoni mestere ennek a témának, meseszép esküvői tortákat készít, és legalább enynire hangsúlyos, témában az esküvőhöz illő desszert szatalokat kreál. <3

 

6. Festett torták

Mestermunkák a javából <3 A festés lehet egy komplett művészi alkotás, vagy akár egyszerű vízfesték technika is, ez függ az esküvő hangulatától:-)

 

7. Márványos torták

Rengeteg lehetősé rejlik ezekben a díszítésekben, hiszen maradhat egyszerűen márványos vagy díszíthetjük fóliával is, trendi lesz jövőre mindkettő. Színekkel is bátran lehet majd játszanim és a márványosság erősségével is.

8 EHETŐ DÍSZEK

Jövőre kötelező lesz az ehető díszítés. Tavaly volt egy hullám az igazi virágokkal, jövőre ez kikerül a trendből. Komplett csokrok, vagy csak egy nagy hangsúlyos virág, ez majd az arán múlik.

 

Cikkek forrása:

Wedding Cake Trends 2018

https://www.scottishweddingdirectory.co.uk/next-big-wedding-cake-trends/

 

Hirdetések

Esküvői torta trend 2018-ban, mi várható” bejegyzéshez egy hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..