tortadíszítés

Gyors karamell habos és diplomata krémes tortácska

Szimplán a kíváncsiság vezérelt, mert a diplomata krémem oylan jól sikerült, oylan szép állaga volt, hogy részemről ez tortába is mehet, gondoltam.
De nem beszélek a levegőbe, ezért ki is próbáltam gyorsan, hiszen piskótát sütöttem, diplomata krémem volt, gyorsan készítettem egy karamell habot és indulhatott a meló:-)

 

Amikre szükséged lesz:

A tésztát süssük meg, én teljes kiőrlésű liszttel készítettem, nagyon finom és a kakaós, csokoládés piskótáknak nagyon jót tesz ez al iszt, hiszen még erőteljesebb sötét színe lesz.

Az alsó rétegre a karamell hab ment, ezt követte a diplomata krém. Igen, nem tenném alulra, főleg nem egy nehéz piskótánál.

Morzsakabát és irány a hűtő.

Gyönyörűen összeállt, stabilan maradt.
Jöhetett a díszítés a karamell habbal. 1B csővel díszítettem.

Imádtuk <3

A karamell hab keményebb állagú lett a hűtés után, míg a diplomata krém finom, lágy állagban maradt. ISTENI!:-)