krémek · tortás alapok

Mit tegyek ha a karamell krém nem verődik fel?

Készítettem már párszor karamell krémet és mindig pöpec módon működött.
DE most valahogy semmi sem akart összejönni.
Meseszép állag, jól kidermedt, ahogy meleg érte kissé folyósabb lett, igen, minden ok, majd elkezdtem habosítani és…:-(

Hab helyett egy trutyi várt a habüstben:-( Én oylan szentségeltem:-)
Nem is fotóztam, mert oylan ideges lettem, ááá kuka, hülye vagyok:-) Én ezt meg nem mutatom senkinek:-)

Mi a fenét tegyek most, hogy javítsam ki, készítsek újat, de a piskóta már kész.
És akkor ugrott be!

Bármi ami kigrízesedik ott hőmérséklet gondok vannak -holott itt más hozzávaló nem is került bele- tehát egy kis meleg vaj jót fog tenni neki, az ízét nem viszi el, mert kb 50 g vaj ment bele felolvasztva.

Tehát keverjük és adjuk hozzá a meleg vajat. Nem rémüldözzünk, mert még rosszabb állapotba kerül a meleg  hatására, szépen türelemmel várjuk ki a végét:-)

ÉS IGEN! Karamell krém megmentve!