hírek

2017-ben történtek velem:-)

Az idei év egy igazi mozgalmas év volt:-)
Volt ebben minden, de szerencsére csak a jók maradtak meg bennem.

Az év eleje olyan áttörést hozott a munkámban amit már régóta vártam. Beérett az a rengeteg munka amit eddig csak úgy csináltam, mert tudtam merre a cél, és ezért dolgoztam, dolgoztam és dolgoztam…..

Már javában a vizsgaidőszakban voltam nyár elején. Igen, lassan cukrász leszek:-) Sikerült, cukrász lettem:-)

A nyaram igazi melós nyár lett, amit egyáltalán nem bánok:-)
Megnyitottam az üzletemet.
Kicsit kényszerhelyzet volt ez, hiszen elköltöztünk a belvárosból és Szigethalomra nem hiszem hogy jöttetek volna. Így nyitottam ki. Nagyon tempós volt , a hugom és a párja segített összeszerelni a puzzle bútorokat:-) Aztán már időnk nem volt rögzíteni a falhoz az állványt, én meg rápakoltam, haladnom kellet. Dőlt is rendesen kifelé, tehár lepakol, felfur és visszapakol:-)

Idén vendégelőadó lehettem a Francia Cukrász iskolában. Nagyon nagy megtiszteltetés volt ez számomra. Egyrészt kipróbálhattam magam, miylen ha nem csak egy telefon előtt mondom a magamét, hanem igazi, élő emberek hallgatnak, és kérdeznek is.

Az év vége igazán húzos lett. Sok munka, karácsony közeledtével még több munka -aminek nagyon nagyon örülök- közben voltam tv-ben is szerepelni.
Izgalmas volt állni egy stúdióban, Erdélyi Mónikával sütöttünk.
Én nem gondoltam eddig, hogy ez ennyire melós, és nem a sütés, hanem az instrukciók a háttérből, vedd ki, tedd be, megint vedd ki ….. A sütemények nem nagyon bírják ezt a kegyetlen bánásmódot.

Az év vége november igen durvára sikeredett, hiszen az új házban nem volt konyhám, így a tesztelések, sütések, ötletelések, vidózások elmaradtak-nekm nagyon nagyon szívfájdalmam volt- de igyekeztem az üzletben a tőlem telhetőt megtenni, amit tudtam ott teszteltem, videóztam, számos alkalommal élő adásban:-)

Igen, az élő adások is mennek, én nagyon szeretem, igaz eddig elég rövidkékre sikerültek, de jövőre már nagy adások is lesznek ahol kérdezhettek.

Decemberben Cookpad nagykövet lettem. Az egyik receptemmel bekerültem a cookpad szakácskönyvébe. Sokan készítettétek el, és mindannyian elégedettek voltatok a recivel.

Év végére nem javult a helyzet a konyha frontján, továbbra sem tudtam videózni, igazán tortázni, hiszen vagy nem volt konyhám, amikor meg már legalább az alja megérkezett akkor a fényekkel voltam gondban. Erre jövőre kitalálok valamit:-)

Izgalmas évet zártam mindenféle szempontból:-)
Hálásan köszönöm nektek, hogy követitek a munkásságomat a tortaiskola oldalán, sokan küldtök visszajelzést is, képeket is sok esetben a kész műveitekről.
Köszönettel tartozom a keménymagomnak akik rendületlenül vásárolnak a GlazurShopban, és elégedettek, terjelsztik a GlazurShop létét:-)

Boldog Békés Karácsonyt és nagyon izgalmas ÚJ esztendőt kívánok nektek <3

Via

Hirdetések