Pohárkrémek

Mézes morzsás pohárkrém

Sütöttem habcsókot és kimaradt 2 db sárgája. Azt sokáig nem tárolhattam, így készítettem egy isteni diplomata krémet.

A mézesekből maradt még kari után is, dobozban lezárva finomak, puhák maradtak. Így kivettem 2 db-ot és hagytam a levegőn kicsit száradni. Morzsára volt szükségem:-)

Az összeállítás egyszerű.

Krém a pohár aljába, közé morzsa és ismét krém, majd megszórjuk egy kis morzsával.

Valami isteni finom.
Olyan kombó a vanília és a mézes, hogy le a kalappal. Nem is gondoltam volna.

Ne tároljuk sokáig így a hűtőben, mert bőrösödik a krém és úgy már nem annyira guszta.

A diplomata krém ha habzsákban tároljuk akkor jóval tovább bírjaa  hűtőben, akár 4-5 napot is. De azért óvatosan, mert tejszínhab van benne.