Skip to content

Tortaiskola

Mert minden megtanulható

  • Kezdőlap
  • TANFOLYAM
  • RECEPTEK
    • ALAPOK
      • alapreceptek
      • Piskóták
      • Francia alapok
    • Krémek
    • Receptek
      • Entremet
      • Pohárkrémek
      • habok
      • Molekuláris konyha
      • Bonbon
      • Francia desszertek
        • Mille-feuille
        • Pavlova
        • Tart
        • Makaron
        • Szuflé
        • Különlegességek
        • Tányérdesszertek
      • Kekszek
        • kekszdíszítés
      • Kevert tészták
      • Klasszikusok
        • Bejglik
        • kelt tészták
        • Piték
        • Mézesek
      • Mentes
        • Gluténmentes
      • Csokoládés édességek
      • ORSZÁGTORTA
      • Sütés nélkül
      • Sós
        • Főételek
        • Rizs
        • Levesek
    • Tortadíszítés
      • Tükörglazúr
      • formatorták
      • cukorcsipke
    • Dekorációk
      • Csokoládé díszek
      • fondant kiegészítők
      • figura készítés
      • Ostya virág
      • cukorvirágok
    • Torta
  • Kapcsolat
  • Rólam
  • Bejelentkezés
  • Blog

Rólam

Profile
Via vagyok, szia

  • Home
  • 2018
  • január
  • 15
  • Miért reped, törik és gyúrhatatlan a figura masszám?
figura készítés

Miért reped, törik és gyúrhatatlan a figura masszám?

Via
január 15, 2018május 30, 2020
Be kell jelentkezned, hogy láthasd ezt a tartalmat. Kérlek Jelentkezz be. Nem vagy még felhasználó? Csatlakozz hozzánk!

Like this:

Like Loading...
Share :
Tags: reped a figura masszaszétreped a figura

Bejegyzés navigáció

Previous: Isteni, szaftos, kakaós piskóta receptem
Next: Hogyan számoljuk ki a fondant méretét ha csak a torta oldalát burkoljuk

Hasonló a témában

Arany selyemporok tesztjei, IMÁDOM

Kevert ganache receptem, ét és fehér csokoládéból

Borsmenta zöld ételfesték paszta teszt

You must log in to post a comment.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BEJELENTKEZÉS

Emlékezz rám
Forgot Password?
Csatlakozz hozzánk!

A Tortaiskoláról

A tortaiskola weboldala egy Online Francia cukrász képzési weboldal.
Kezdők és profik is csatlakozhatnak, hiszen többféle nehézségi szintű recept közül választhatnak a tagok.

A zárt csoportban videós segítségek és leckék könnyítik a tanulást.

A weboldal 2015 óta működik, de tagsághoz kötve 2019 óta üzemel.

Iratkozz fel a Blog értesítőre

Add meg az e-mail címedet

Join 13 411 other subscribers

Legújabb recept

  • Kávé ganache- oreó morzsás macaron
    január 28, 2021
  • Gyömbéres, házi dulce de leche macaron
    január 26, 2021
  • Grapefruit macaron
    január 23, 2021
  • Vérnarancsos macaron
    január 23, 2021
  • Rózsás málnás macaron
    január 20, 2021
  • Málnás csoki torta
    január 18, 2021

Copyright © 2020 All Rights Reserved.

Powered by : ripplethemes

%d bloggers like this: