Skip to content

Tortaiskola

Mert minden megtanulható

  • Kezdőlap
  • TANFOLYAM
  • RECEPTEK
    • ALAPOK
      • ganache
    • Krémek
    • Receptek
      • alapreceptek
      • Piskóták
      • Francia alapok
      • Entremet
      • Pohárkrémek
      • habok
      • Molekuláris konyha
      • Bonbon
      • Francia desszertek
        • Mille-feuille
        • Pavlova
        • Tart
        • Makaron
        • Szuflé
        • Különlegességek
        • Tányérdesszertek
      • Kekszek
        • kekszdíszítés
      • Kevert tészták
      • Klasszikusok
        • Bejglik
        • kelt tészták
        • Piték
        • Mézesek
        • cakeroll
        • égetett tészták
      • Mentes
        • Gluténmentes
      • Csokoládés édességek
      • ORSZÁGTORTA
      • Sütés nélkül
      • Sós
        • Főételek
        • Rizs
        • Levesek
    • Tortadíszítés
      • Tükörglazúr
      • formatorták
      • cukorcsipke
    • Dekorációk
      • Csokoládé díszek
      • fondant kiegészítők
      • figura készítés
      • Ostya virág
      • cukorvirágok
    • Torta
  • Kapcsolat
  • Rólam
  • Bejelentkezés
  • Blog

Rólam

Profile
Via vagyok, szia

  • Home
  • 2018
  • április
  • 17
  • Mit válasszak figura készítéshez? Figura masszát vagy fondantot?
figura készítés fondant kiegészítők hírek

Mit válasszak figura készítéshez? Figura masszát vagy fondantot?

Via
április 17, 2018május 30, 2020
Be kell jelentkezned, hogy láthasd ezt a tartalmat. Kérlek Jelentkezz be. Nem vagy még felhasználó? Csatlakozz hozzánk!

Like this:

Like Loading...
Share :
Tags: figura készítésfigura masszafondant massza

Bejegyzés navigáció

Previous: Cukor zsiráf készítése, magyar nyelvű videós segítséggel
Next: Pándi Meggytorta, 2009 Országtorta recept, eredeti

Hasonló a témában

Szaftos piskóta recept

Málna habos mákos torta

Fehér csoki ganache fehérítése, mert lehet:-)

You must log in to post a comment.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BEJELENTKEZÉS

Emlékezz rám
Forgot Password?
Csatlakozz hozzánk!

A Tortaiskoláról

A tortaiskola weboldala egy Online Francia cukrász képzési weboldal.
Kezdők és profik is csatlakozhatnak, hiszen többféle nehézségi szintű recept közül választhatnak a tagok.

A zárt csoportban videós segítségek és leckék könnyítik a tanulást.

A weboldal 2015 óta működik, de tagsághoz kötve 2019 óta üzemel.

Iratkozz fel a Blog értesítőre

Add meg az e-mail címedet

Join 13 184 other subscribers

Legújabb recept

  • Marcipános, mákos, málnás Babka
    január 16, 2021
  • A TÚRÓGOMBÓC
    január 16, 2021
  • Kedvenced lesz….
    január 16, 2021
  • Mák mousse-szeder-citrom
    január 8, 2021
  • Vegán, Gm maracuja- kókusz
    január 4, 2021
  • MÁKOS FINANCIER-LIME MOUSSE
    január 4, 2021

Copyright © 2020 All Rights Reserved.

Powered by : ripplethemes

%d bloggers like this: