hírek

A vidék íze:-)És tényleg:-)

Tavaly szerencsés kiválasztott lettem a Vidék Íze magazin szerint érdemes a munkám arra, hogy megjelenjen a magazinban. Én oylan boldog voltam:-)

Miylen fura, hogy tényleg befértem a vidék ízébe, mivel vidékre költöztünk:-) Igaz nem messze a várostól de vidékre. Szóval, igazán autentikus lettem a témában:-)

Három meseszép tortát készítettem el, amiknek a receptjei természetesen a magazinban is olvasható volt tavasszal, és a tortaiskola oldalán is megtalálható.

Mindig örülök ha nem én fotózgatok:-) hanem egy profi fotós készíti a sütikről, desszertekről a fotókat.

Dolgoztam, fotóztak:-) Furcsa volt, sőt kissé idegen érzés, holott kamerák előtt már sütöttem és pont egy fotózás okoz némi lelki felfordulást:-) Aztán gyorsan átlendültünk a kezdeti- “ne fotózz kérlek, mert nem jó:-)” . érzésen.

Készítettem egy málnás citromos tortácskát, giga tartot:-) Nálunk kedvenc íz kombó a málna és a citrom.Szeletkémt is tökéletes de formában sokkal szebb a végeredmény.

A recptjét itt találod. Nagyon könnyed, nyári desszert.

Készítettem egy tavaly nagyon trendi formatortát. Én sablé tésztából készítettem.

Nagyon finom, ha hagyod állni akkor a tészta visszapuhul. Elegáns, izgalmas desszert. Recit itt találsz.

És készült egy mousse torta is. Ami nem tudom ennyi idő távlatából, hogy mit is készítettem:-) Na ez a vicc:-)))) Számos mousse torta reci közül válogass inkább te, itt találod a recepteket.

Hirdetések