hírek

IDE SÜSS! 1 rész

Imádtam minden pillanatát! Bejutottam az IDE SÜSS versenyébe.

Több fordulón keresztűl folytak a válogatások, ami nagyon izgalmas volt, szinte mindegyik forduló, számomra egy volt félelmetes az az utolsó forduló volt. Túljutottam azon is és felköthettem a kötényemet, bekapcsolhattam az IDE SÜSS sátrában a sütőt. Őrületes élmény volt!

Az első nap a bemutatkozó napja volt, ahol nem minden úgy alakult ahogy én azt elterveztem. Idegen konyha, idegen eszközök és egy batár nagy sokkoló. A sokkolóval nem kötöttünk barátságot:-)

Ízeiben és textúráiban tökéletes desszertet készíetttem, de a tálalása hááát, nem volt valami szép, hiszen az utolsó pillanatban, mikor azzal szembesültem, hogy a kókusz mousse nem jön ki a formából, újra kellett terveznem. Valamit le kellett tenni az asztalra:-)
Így pohárdesszert készült septében. Nem nem vagyok rá büszke, viszont megmentettem a helyzetet.

A második fordulóra összekaptam magam és ami a csövön kifért én toltam.
Hihetetlen kevés idő egy 2 emletes tortára de megoldottam. Igazán rusztikusra sikeredett -mármint burkolásilag nem éppen sarkos- 🙂 viszont a “nylon zacskóm” ez a temperált csoki díszem tökéletes lett.

Az első napot a NAP CUKRÁSZA címmel zártam <3

Ha lemaradtál volna róla, megnézheted újra.

https://www.viasat3.hu/musorok/ide-suss/videos/ide-suss-3-evad-1-resz

Hirdetések

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..