hírek

IDE SÜSS! 2. rész

Az első nap NAP CUKRÁSZA címmel a zsebemben, mondhatni teljes nyugalommal indultam el. Nagyon izgalmas feladat volt.

Angéla egy igazán különleges tortáját készítettük el, és rengeteg hasznos technikai információt kaptunk. Nagyon nagyon élveztem, hiszen nem volt félelmetes ez a feladat. Persze azért votl izgalom:-) A sokkoló próbált velem barátkozni és őszinte leszek én is próbáltam megkedvelni őt.

A cukrász fáklya viszont nem akarta az igazat. Fújt, prüszkölt csak nem égetett:-)

Amit én tanultam ezen a napon az az agar-agar használata. És egy oylan lökést kaptam a tányérdesszertek felé Angélától, hogy így itt is köszönöm szépen. Ezek az apró trükkök, anyagismeret, miből mit lehet készíteni… ezek irtó fontosak.

A második feladat a tart! IMÁDOM! Tartból sosem elég.

Én 2 féle ízben készítettem, mert nem tudtam eldönteni melyiket is mutassam meg. Egy pekándiós és egy szilvás készült. Lenyűgözte a zsűrit. Igen, tényleg finom lett:-)

Kettő technikával dolgoztam, egy sima égetéssel, és egy szárított habcsók koszorút is készítettem, ez volt a szilvás tarton.

Imádtam minden pillanatát.:-)

Ha lemaradtál volna a műsorról, itt megnézheted

https://www.viasat3.hu/musorok/ide-suss/videos/ide-suss-3-evad-2-resz

Hirdetések