hírek

IDE SÜSS! 3.rész

A mai nap kedvencem volt többféle szempontból is. A maglisztekkel nem sűrűn dolgoztam, ezért igyekeztem oylan maglisztet választani ami azért nem igényel óriási háttértudást. A rizslisztet imádom, hiszne nagyjából úgy működik mint a búzaliszt.

A financier málnával, citrom variációkkal tökéletes ötlet. Nagyon élveztem, ez volt az a desszert amire büszke vagyok. Azt készítettem el amit szerettem volna. Abban a formában, azokkal az ízekkel amiket terveztem.

Mivel ezzel a desszerttel a feladat győztese lettem, így én választhattam elsőnek párt a következő feladathoz. Robit választottam, hiszen őrület munkatempója van -mint nekem- reméltem, hogy oylan társam lesz akivel tudunk dolgozni, vagyis a megbeszélt feladat közben nem lesz megállás nélkül kérdése.

Robi szuper társ volt, a megbeszélt munkáinkat mindketten csináltunk. Ha kérdés volt az inkább részemről adódott, és ő segített. Én nem sütöttem még egyik finomságot sem, így nem kockáztattam a csapat sikerét az önálló döntéssel.

Iszonyat jól mulattunk, Robi vette a poénokat:-)

A két sós ropogtatnivaló nagyon finom, el fogom készíteni, emrt a receőtek elérhetőek a mindmegette oldalán. <3

Ha lemaradtál volna az adásról. itt megnézheted.

https://www.viasat3.hu/musorok/ide-suss/videos/ide-suss-3-evad-3-resz

Hirdetések

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..