hírek

Ide Süss! 8. rész

Az imádott finomságaim aznap megöltek. A fáradtság a ….nem nem tudok normális magyarázatot adni rá mi történt velem, velünk aznap a sátorban.

Az idő, a sütő vagy szimplán már csak a fáradtság… Kifogott rajtam a macaron! Nem véletlenül nevezem macrancos hölgynek:-)

Itthon számtalan macaron készült már, hisz én is és a kölyök is imádjuk. A verseny napján ez nem sikerült. Olyan érzelmi hullámvasutazás vette kezdetét már reggel a sátorban ami végül….

Szent meggyőződésem volt, hogy itt elbúcsúztam a sátortól! Ekkora blamát!

Sírtam! Mit sírtam! Aznap minden feszültség kirobbant belőlem és zokogtam a nap végén mint egy gyermek. Szégyeltem magam, hiszen a zsűri bízott bennem én meg nem voltam képes megmutatni mit tudok. Nem, aznap nem voltam rá alkalmas.

DE! Ez a csalódás olyan erőket és energiákat mozgatott meg, hogy másnap azért odaperkeltem:-)

Én voltam az egyedüli a macaron feladatnál aki nekilátott az extra mennyiségű macaron készítésének. Nem, nem volt értékelhető, hiszen nem a toronyra lett halmozva, hanem tányéron hagytam…így volt is meg nem is.:-)

Ez a nap mindannyiunk számára kellő tanúlsággal szolgált!

Ha lemaradtál volna, itt megnézheted.

https://www.viasat3.hu/musorok/ide-suss/videos/ide-suss-3-evad-8-resz

Hirdetések

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..