Skip to content

Tortaiskola

Mert minden megtanulható

  • Kezdőlap
  • TANFOLYAM
  • RECEPTEK
    • ALAPOK
      • alapreceptek
      • Piskóták
      • Krémek
      • Habok
      • Francia alapok
    • Receptek
      • Entremet
      • Pohárkrémek
      • Molekuláris konyha
      • Tart
      • Macaron
      • Pavlova
      • Mille-feuille
      • Bonbon
      • Tányérdesszertek
      • Francia desszertek
      • Kekszek
        • kekszdíszítés
      • Mentes
        • Gluténmentes
      • Csokoládés édességek
      • ORSZÁGTORTA
      • Sütés nélkül
      • Sós
        • Főételek
        • Rizs
        • Levesek
    • Tortadíszítés
    • Dekorációk
      • Csokoládé díszek
      • fondant kiegészítők
      • figura készítés
      • Ostya virág
      • cukorvirágok
    • Torta
    • Klasszikusok
      • Bejglik
      • Kevert tészták
      • kelt tészták
      • Piték
      • Mézesek
  • Kapcsolat
  • Rólam
  • Bejelentkezés
  • Blog

Rólam

Profile
Via vagyok, szia

  • Home
  • 2021
  • február
  • 22
  • Citromos túróhab
Blog

Citromos túróhab

Via
február 22, 2021február 22, 2021

Ha egy kis gyors nasira vágysz, ezt imádni fogod.

Túró, citrom, eper, szamóca…. nem is kell más egy kis boldogsághoz. <3

Elkészítési idő:

20 perc

Eszközlista:

  • botmixer
  • poharak

Hozzávalók:

  • 250 g túró
  • édesítő ízlés szerint
  • 1 citrom leve és reszelt héja
  • 40 g tejföl
  • eper és szamóca jó sok 😀

Elkészítés.

A túrót, édesítőt, citromhéjat és levet, tejfölt botmixerrel turmixoljuk le.

Érdemes kicsit tovább turmixolni, mert egyre simább állaga lesz<3.

Ha nagyon száraz lenne, túró függő is, akkor adj hozzá még tejfölt. krémes, habos, lágy állagot kell elérni.

A poharak aljába töltsünk friss epret és szamócát, halmozzuk rá a habot és dekoráljuk a friss gyümölcsökkel.

Related Posts:

  • Somlói galuska újragondolva
    Somlói galuska újragondolva

Share this:

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Print

Like this:

Like Loading...
Share :
Tags: eperMentesszamócatúrótúróhab

Bejegyzés navigáció

Previous: Vérnarancsos tart
Next: Macaron alapreceptem

You must log in to post a comment.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolat

Nagy Violetta Judit

e-mail: tortaiskola@gmail.com

insta: @tortaiskola

Iratkozz fel a Blog értesítőre

Add meg az e-mail címedet

Join 14 237 other subscribers

Tanfolyamok

 1 .  Vip deluxe tagság

 2.  Vip deluxe tagság + Mousse E-book

 3.  Vip deluxe tagság + Pattiserie E-book

Közösségi

  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Copyright © 2020 All Rights Reserved.

Powered by : ripplethemes

%d bloggers like this: