Skip to content

Tortaiskola

Mert minden megtanulható

  • Kezdőlap
  • ISKOLA
  • Videók
  • RECEPTEK
    • Alapok
      • alapreceptek
      • Kezdőknek
      • Haladóknak
      • Francia alapok
      • Profiknak
      • Piskóták
      • Krémek
      • Habok
      • Glaze
    • Receptek
      • Molekuláris konyha
      • Sajttorta
      • Roládok
      • Pavlova
      • Tart
      • Pohárkrémek
      • Bonbon
      • Tányérdesszertek
      • Francia desszertek
        • Mille-feuille
        • Macaron
        • Entremet
      • Mentes
      • Csokoládés édességek
      • ORSZÁGTORTA
      • Sütés nélkül
    • Dekorációk
      • Csokoládé díszek
      • Ostya virág
      • cukorvirágok
    • Torta
      • Burkolók
    • Klasszikusok
      • Kovászos
      • Rétes
      • Nemzetközi
      • Bejglik
      • Kevert tészták
      • kelt tészták
      • Piték
      • Mézesek
  • Rólam
  • Bejelentkezés
  • Blog
  • AJÁNDÉK
  • OLVASS EL!

Rólam

Profile
Via vagyok, szia

  • Home
  • 2021
  • június
  • 3
  • GlazeART technikák
Blog

GlazeART technikák

június 3, 2021június 3, 2021 1 min

A glazeART technikák alapvetően nem nehéz technikák. Igen, van ami egész bonyolúlt és nagyon igényli a gyakorlatot, de alapvetően kezdőként is bátran lehet készíteni.

Eyszerű öntési technikák.

Egy dolog azonban nagon fontos, az pedig a JÓ GLAZE RECEPT!

Ha van jó glaze recepted, akkor a munka és a művészet, alkotás igazán könnyű lesz, hiszen a jó recept az alapja az összes technikának.

A glaze receptjeim elérhetőek a weblapon itt és a zárt csoportban is a fb-on. A zárt csoportban videókkal segítem a munkádat, tanulásodat. A weboldal tartalma előfizetéshez kötött, gyere csekkold.

És most ízelítő a glazeart technikákból.

GlazeART

GlazeART

GlazeART

GlazeArt

Share this:

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Print

Like this:

Like Loading...
Share :
Tags: glazeglazeart

Bejegyzés navigáció

Previous: Pókháló glaze
Next: Málnás túrós citromos

You must log in to post a comment.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolat

Nagy Violetta Judit

e-mail: tortaiskola@gmail.com

insta: @tortaiskola

Tel: +3620-2826767

ÁSZF

Adatvédelmi

Iratkozz fel a Blog értesítőre

Add meg az e-mail címedet

Join 1 529 other subscribers

Kurzus

1 .  Éves online cukrász kurzus

Archívum

Copyright © 2020 All Rights Reserved.

Powered by : ripplethemes

%d bloggers like this: