Tanulói élmények
Nem kertelek, zanzásítva jönnek a tanulóim véleményei és munkái.
Hihetetlen boldog és nagyon büszke vagyok mindannyiukra, hiszen elképesztően nagy utat jártak be.
Igen, van aki teljesen kezdőként indult, majd minden határt- leginkább a sajátjait -átlépve megérkezett egy egészen más világba. Ahol az Ő desszertjei is tökéletesek.
Kezdjük is.
Anna:
Sziasztok!
Én igazából még csak most kezdtem el sütögetniviszont annyira magával ragadott a sütik világa,hogy úgy gondoltam megcsinálom a cukrász sulit,hátha egyszer komolyabban is tudok majd foglalkozni a dologgal!
Viszont mivel tisztában vagyok a felnőttképzések által nyújtott tudással,emiatt választottam egyből azt a lehetőséget,hogy csatlakozom a Tortaiskola csapatához is,mert itt valóban hasznos tudást szerezhetek!
Anita:
Sziasztok! 2 évnyi fejlődés kifinomultság tekintetében.

Szabina:
Mindent köszönök!

Bernadett:

Katalin:
Sziasztok, 2020-ban az első tortám is Via receptúrája volt. Ez egy narancsos tiramisu, ízében hibátlan. És mindjárt posztolom a változást

Júlia:
Sziasztok! 2019-ben készítettem az első tükörglazúromat(aminek szerintem a tükörglazúrhoz semmi köze

Hajni:
Még tanulok, figyelek, próbálkozom.
Azt hiszem az első tortám és egy, ami mostanában készült.

Adrienn:
Igaz, teljesen más technikával készült a két torta, de a jobb oldali tortámra vagyok eddig a legbüszkébb.

Viktória:
Sziasztok!
Egy szuper ötletnek találom, hogy megmutassuk ki honnan kezdte és hol van most, mindenki olyan ügyes!!
Én az első tortámat 2020-ban készítettem, ez még nem Via recept alapján készítettem (látszik is rajta). Majd pedig csatolok egy párat az elmúlt 1-2hónap munkáiból.

T.Lászlóné:

Marcella:
Sziasztok! Az első tortám egy Somlói revolúció volt, 2015-ben. Akkor lett saját konyhám és vele indult a sütizős “karrierem”.
A legutóbbi tortám kislányom 3. szülinapjára készült rengeteget használom Via receptjeit, technikáit, illetve nagyon sokszor inspirál a kreativitása, sokkal bátrabban próbálkozom az ízekkel, textúrákkal

JELENTKEZZ
You must log in to post a comment.