ÉVES ELŐFIZETÉS

Tanulj egy éven át

Válassz a 3000 receptből.
Válassz tematikát a videók közül.
50% KEDVEZMÉNY!
Most csak 19.990 ft -ért!

ELŐFIZETEK

Hozzáférés az ÖSSZES tartalomhoz

– egy éven át
– 3000 recept
– több 100 videó
Minden héten új recept

LETÖLTHETŐ

Letölthető elméleti anyagok

LETÖLTHETŐ

Letölthető receptek

KONZULTÁCIÓ

Konzultáció a mentorral

KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNY #BLACKFRIDAY

Szerezd meg az EGY ÉVES hozzáférést most 50% kedvezménnyel, emeld magasabb szintre a cukrász tudásodat.
SIESS…. hamarosan vége…

Napok
Órák
Percek
Másodpercek
ÉVES ELŐFIZETÉS

Tanulj egy éven át

Válassz a 3000 receptből.
Válassz tematikát a videók közül.

ELŐFIZETEK

ONLINE KURZUS

A francia cukrászat teljes megismerése. Technikák, alapanyagok.

Az ONLINE KURZUS TARTALMAZZA: egy éven át

GYAKORLATI ÉS ELMÉLETI VIDEÓK
ELMÉLETI DOKUMENTUMOK , amiket letölthetsz és bármikor elolvashatod
RECEPTFÜZETEK a hozzávalókkal és elkészítési módokkal
OKLEVÉL a tanfolyam befejezéséről-az oklevelet e-mailben küldöm a következő hónap végén

Elviszlek a Francia cukrászat csodálatos világába, megtanítom neked a könnyed textúrák, szépséges dekorációk elkészítését.


Nagy Violetta Judit

Mentor


2017-ben elvégeztem a cukrász tanfolyamot. Hivatalosan is CUKRÁSZ lettem.
Nem volt tervben a szakmában elhelyezkedés, de már akkor vonzott a tanítás online formája.
2018-ban az IDE SÜSS sátrában süthettem. Ez egy olyan
életreszóló élmény volt ami beégett a retinámba. Találkozhattam a
példaképemmel és tanulhattam is tőle. A verseny során valami olyan
történt velem amit máig nem értek. Ez volt az utolsó csepp a pohárban.
És a szó legjobb értelmében véve. Valami megváltozott, nagyon
megváltozott.
Ekkor indítottam el az ONLINE CUKRÁSZ KÉPZÉSEMET.


Egy éven keresztül folyamatos hozzáférés

Egy éven át hozzéférsz
+minden tartalomhoz
+minden videóhoz -bármikor-


ÉVES ELŐFIZETÉS

Tanulj egy éven át

Válassz a 3000 receptből.
Válassz tematikát a videók közül.

ELŐFIZETEK

Videós leckék, hogy friss és hasznos tudást szerezz az alapoktól kezdve a különleges technikákig.

Praktikus videós leckék. Könnyedén követheted a lépéseket.

Pdf dokumentum a receptekhez.


Nem szükséges jegyzetelned, elérhetőek a praktikák, trükkök, letölthető formátumban.

Az órákat többször is megnézheted, amikor csak szeretnéd, nincs határidő. Az iskola a nap 24 órájában nyitva van.

Használd bárhonnan az oldalt, a világ bármelyik pontjáról elérhető ha rendelkezel internetes kapcsolattal.

Segítek ha elakadsz, tisztázzuk a felmerülő problémákat és megoldási lehetőségeket is javaslok.


Részvételi igazolás az egy év elteltével.

ELŐFIZETEK

MOUSSE

– többféle alap technikát mutatok neked, angol krém, fehérjehabos, pate a bomb, zselatin nélkül
különleges ízek
különleges technikák
CÉLOM, hogy a mousse könyed, habos állagú legyen
izgalmas insertek, roppanósok, krémek, zselék, hogy a mousse torta tökéletes legyen belülről is
GLAZE és GLAZEART technikák
-fagyasztható -öntve- glaze receptem, egyszerű glaze és sűrített tej nélküli glazek

SZELET

– többféle alap piskóta recept
– krémek
-insertek
-habok
-habosított ganache
-chantillyok
– különleges dekorációk: ostyák, morzsák, roppanósok
– többféle technika a tálaláshoz
-tányérdesszertek
-mono desszertek

BONBON

tökéletes csillogó burok
roppanós burok
temperálási technikák
dekorációs technikák
-kisokos
-izgalmas töltési technikák
-töltelékek több formában, krémek, habok, ropogósok, zselék

TORTA

– többféle piskóta recept: magvas, csokoládés, ropogós
– izgalmas krémek
-insertek
-mousse betétek
többféle burkoló: satin coat, hibrid ganache, klasszikusok, mint olasz és svájci burkolók
-dekorációs technikák
CÉLOM, hogy tökéletes tortát készíts, szép piskóták és izgalmas töltelékek, tökéletes sarkos burkolás és izgalmas dekor technikák

MACARON

-stabil, könnyen készíthető macaron recept
-technikai kisokos: hibajavító
-könnyed töltelékek, habok, krémek, zselék
-dekorációs technikák: több színű macaronok
-macaron torta

VEGÁN

ízelítő a vegán desszertekből
-vegán alapanyagok használata
-gyömülcsös, csokoládés és karamellás desszertek, torták

DEKORÁCIÓ

csokoládé dekorációk : gallér, burok, gömb, virág, hullám és egyedi dekorok
ostya dekorációk
rizspapír dekorok
ostyavirág
cukorvirág

MOLEKULÁRIS

csokoládék : homok és kavicsok
-sperification : gyümölcs kaviár
-szifonos piskóták: gyümölcsös és magvas
-különleges alapanyagok használata: tápióka
-espuma

Like this: