E-book

Szia,



Megjelent az első desszertes könyvem!

Ha szeretnél te is egy példányt akkor most megvásárolhatod te is.

E-book formában vásárolható-a nyomtatott példányok elfogytak-.
A könyv 30 különleges receptet tartalmaz. A citrom tarton túl, számtalan újragondolt desszert és francia különlegesség, olykor extrém ízvilággal-cékla mousse- különleges dekorációkkal.
A technikai kisokos a kezdőknek szól leginkább, kezd ezzel az olvasást, hiszen lehet számodra is lesz benne újdonság.

A borítón az egyik nagy kedvencem a Somlói galuska látható. Újra alkottam az egészet. Darabjaira szedtem szét az eredeti receptet és új technikákkal alkottam meg. Ízében teljesen a Somlóit hozza, kinézetében azonban egy elegáns desszert.

A könyvemből számtalan technikát, csokoládé, glaze, piskóta, morzsa…és sorolhatnám még mennyi mindent tanulhatsz meg.

A receptek sorrendiségben íródtak, vagyis a receptúra és a leírás könnyedén egyeztethető, így időt spórolsz, mert sorrendben készítheted az éppen soron következő hozzávalót.

A másik kedvencem a könyvből a tiramisu. Egészen elrugaszkodtam a megszokott tálalástól, de ízében tökéletesen hozza amit várunk. Új technológiát is tanulhatsz-szifonozás-.

A desszert érdekessége belül is folytatódik. A kávés piskóta gömb. Sabayon hab, szivacs piskóta, glazúr, ezek mind mind technikai újdonságok.

Ha szeretnéd a könyvemet e-book formában, ami e-book olvasókkal is megnyitható, de asztali gépen, laptopon is nézhető, hiszed pdf-ben íródott.

Indexelt, tartalomjegyzéket tartalmaz és kattinthatóak a receptek, nem kell lapozgatnod!

A könyv, mint írtam 30 különleges receptet és számtalan technikai újdonságot tartalmaz. Most már 2 hónap elteltével érkeznek visszajelzések, kapok fotókat amiket a könyvemből készítettek el a vásárlóim.

Az e-book ára: 7.990 Ft

Választhatsz a paypal és a banki utalás között, ez a kettő lehetőség van a vásárlásra.

Ha a paypal módot választod, akkor a tortaiskola@gmail.com címre lesz szükséged, hogy vásárolhass.
Kérlek ha más az e-mail címed mint a paypal fiókodhoz tartozó e-mail, akkor azt add meg nekem.

Banki utalás választása esetén a következő adatokra lesz szükséged.

10103850-30107600-01005003
Nagy Violetta ev.
Budapest bank

A megjegyzés rovatba kérlek az e-mail címedet és a nevedet is add meg.

Ha kérdésed van bátran írj a tortaiskola@gmail.com e-mail címre.

A vásárlásról e-számlát állítok ki.
Az e-book-ot e-mailen fogom küldeni.

A következő kedvencem a könyvből a ginaduja tart.
Kakaós tart tésztában egy soft karamell lapul, egy gianduja mousse barack betéttel és végül csokoládé krém díszíti a tartot.

Ez is kedvencem volt, készíteni is nagyon szerettem és ízében is közel áll hozzám. Méz mousse.
Méz mousse, savanyú barack betéttel, pekán dacquoise alapon. Glaze és habcsók technika.

Mentás krémes. Ropogós csokoládés alapon, mentás csokoládé krém és egy kis molekuláris technika, a menta espuma.

Mascarpone mousse.
Mangó és barack betéttel. Roppanós kókusz morzsával és narancs keksz az alján. Az érdekessége a narancs keksz, ami átmenet egy piskóta és egy ropogós között. Technikai újdonság a zselé készítése ami ennyire csillog.

Citrom tart.
Lime lével és héjával ízesített citrom krémmel töltött tart. Francia habcsókkal. A habcsók technika az izgalmas része ennek a receptemnek.

Rákóczi túrós újragondolva. Túróhab, házi barack zselével, spirállal, és habcsókkal.

Egzotikus mille feuille. Kókusz, mangó finom egyensúlya. Megtanulhatod a leveles tészta készítését, illetve a chantilly-al is megismerkedsz. Zselésítési technika mint extra tananyag.

A csokoládé szerelmeseinek. Csupa csokoládé. Csokoládés piskóta, magvas csokoládé krém, csokoládé mousse, étcsokoládé krém. Csokoládés krém, húzott mogyoró. És egy kis pikantéria a chili paprika használata. Édes, füstös chipottle chili teszi izgalmassá a desszertet.

Fehér csokoládé mousse, savanyú ribizlivel. Glaze technika.

Csokoládés tart, roppanós kókuszzal, barackos betéttel. Egyik kedvenc csokoládém ihlette.

Praliné alagút. Belül pralinés piskótával, gazdag csokoládés piskóta talppal.

Szeder mousse egy csipetnyi gyömbér betéttel. Gazdag szeder mousse, gyömbéres betéttel, sablé alapon.

Fekete rizs puding, mangó chutney, vanília ganache és mangó zselé. A ropogósságért a kókusz ropogós felel.

Soft karamellel, barack zselével és csípős sós csokoládéval töltött bonbon. Technikailag a forma festése izgalmas és a dupla töltelék.

Túrós könnyedség. Karamellizált leveles, ricotta hab , barack zselé. Chamtilly habbal. Leveles tészta készítését tanulhatod meg, a zselésítés is izgalmas része a receptnek.

Ribizli és bazsalikomos fehér csokoládé Izgalmas ízpáros, az édes a savanyúval és egy kis frissességet a bazsalikom hoz. Pikáns bonbon.

Túrógombóc – túrógombóc mousse, málnaleves és málna kaviár. Több technikát is tanulhatsz, csokoládé és a molekuláris konyhából a kaviárt. A szifonos piskóta pedig már alap eleme a könyvnek.

Bogyós tart – citromkrémmel és bogyós zselével, bogyós mousse-al, glazúrral, csokoládé dekorral

Málna tányér– málna frangipane, joghurt mousse, bogyós golyó, chantilly. Az izgalmas része a frangipane készítése. A jó frangipane habos, könnyed.

Mákosguba újragondolva – mákos piskóta, vanília mousse, vanília sodó, narancsos, mákos habcsók. A technikai újdonság a habcsók lap készítése.

Erdőmester újragondolva – gazdag csokoládé mousse, fűszeres meggy betét, csokolád morzsa, kaviár.

Cékla mousse– cékla mousse, csokolád morzsa, bogyós gömb, szifonos piskóta, csokoládé dekor

Banán split – csokoládés namelaka, piskóta, rum, banán, chantilly. A technikai újdonság a namelaka készítése.

Bogyós mousse – bogyós mousse, ribizli betéttel, csokoládé mousse, glazúr, habcsók csokoládé dekor

Kávé torta – génoise, karamell krém, kávé mousse, kávé hab. Számomra a legkedvesebb piskóta receptem a génoise. Többféle textúrázást tanulhatsz a receptből.

Málna verrine – bazsalikomos málna hab, málna zselé, habcsók, kókusz ropogós

Vanília praliné – vanília mousse, praliné és karamell betét, narancsos szifonos piskóta.

Szilva tányér – japán szilva több textúrában, joghurt mousse. Morzsa technika, chutney főtés, ez mind technikai újdonság.

Somlói újragondolva- gazdag vanília hab, joconde piskóták, pekándiós ropogós, rum szirup, kakaós glazúr, csokoládé mousse dió betéttel. Joconde piskóta sütését, glazúrozást és dekoráció készítést tanulhatsz.

Ha szeretnéd a könyvemet e-book formában, ami e-book olvasókkal is megnyitható, de asztali gépen, laptopon is nézhető, hiszed pdf-ben íródott.

Indexelt, tartalomjegyzéket tartalmaz és kattinthatóak a receptek, nem kell lapozgatnod!

A könyv mint írtam 30 különleges receptet és számtalan technikai újdonságot tartalmaz. Most már 2 hónap elteltével érkeznek visszajelzések, kapok fotókat amiket a könyvemből készítettek el a vásárlóim.

Az e-book ára: 7.990 Ft

Választhatsz a paypal és a banki utalás között, ez a kettő lehetőség van a vásárlásra.

Ha a paypal módot választod, akkor a tortaiskola@gmail.com címre lesz szükséged, hogy vásárolhass.
Kérlek ha más az e-mail címed mint a paypal fiókodhoz tartozó e-mail, akkor azt add meg nekem.

Banki utalás választása esetén a következő adatokra lesz szükséged.

10103850-30107600-01005003
Nagy Violetta ev.
Budapest bank

A megjegyzés rovatba kérlek az e-mail címedet és a nevedet is add meg.

Ha kérdésed van bátran írj a tortaiskola@gmail.com e-mail címre.

A vásárlásról e-számlát állítok ki.
Az e-book-ot e-mailen fogom küldeni.

Hirdetések