– letölthető technikai dokumentumok -pdf- ezek örökre a tied maradnak
– letölthető receptek- pdf- örökre a tied maradnak
– tematikus videók
– konzultációs nap

TORTAISKOLA ONLINE FRANCIA CUKRÁSZ TANFOLYAM

Ha szétnéztél a BLOG oldalon….

Rájöhettél, hogy sütni nem is olyan nehéz, sőt igazán örömteli. Bízom benne, hogy örömödet lelted az ingyenes receptjeimben és lenyűgözted a családodat, barátaidat.
Mentorodként számomra különösen fontos, hogy egyre több sikerélményed legyen, élvezd a sütést, könnyedén boldogulj a francia cukrászat izgalmas útján.
Ezért mindent megmutatok, elmondok neked. Szakszavak ugyan lesznek -mert tanulni jó- de minden szakszónak a magyarázata is elérhető számodra. A videókban aprólékosan megmutatom az összes folyamatot, így olyan közel leszel hozzám, mintha együtt alkotnánk. : )

2000

Elégedett tanuló

3000

Ínycsiklandóan finom recept

15624

Óra sütéssel töltött óra : )

Én pl amit megtanultam (még mindig van mit tanulnom): ízletes torták készítése és díszítése a családnak ☺️
-Zsófi-

Képzeld, én sem úgy születtem, hogy tudok sütni : )

2013-ban mikor megszületett a kisfiam, akkor kezdett igazán érdekelni a cukrászat. Akkor még csak a torták.
Javában ment a Glazurshop cukrászkellékes webáruházam is, és roppant mód bosszantott, hogy szinte semmit nem tudtam.
El sem tudod gondolni milyen borzasztó volt ott állni és teljesen hülyének érezni magamat. 🙂

Ezért őrült tanulásba kezdtem, szétvadásztam a netről az összes elérhető információt.
Kb tisztába is keveredtem a mi micsoda és mit hogyan kell készíteni. Itt még közelében nem voltam a francia desszerteknek, viszont már mindent tudtam a tortákról és a dekorációkról is.

2017-ben cukrászként végeztem, mert fontos volt, hogy stabil alapokat tudjak magaménak. Ha nincs alap, nincs fejlődés. Pár tanfolyam után a saját utamat kezdtem járni, itt már erősen kanyarodtam a Francia cukrászat irányába.

Majd jött 2018-ban az Ide Süss. Ott valami megváltozott. Végre elhittem, hogy az amit tudok az nagyon is jó, sőt… figyelemre méltó.
Ezért még intenzívebb tanulásba kezdtem, de most már csak online.

A fiam auti, így igen szűkös időbeosztással vagyok, szóval ami online elérhető az számomra az ideális. Rengeteg tanfolyam, mesterképzés, könyvek, magazinok.. folyamatosan tanulok.

Ma már több mint 1800 tanuló vett részt a tanfolyamomon, sokan folyamatosan velem tartana, ismét előfizetnek.

Van egy szuper hírem számodra!
Minden tudásomat átadom neked, hiszen számtalan bukás után, mindent megtanulva, a tanulóim szerint nincs olyan kérdés amire ne tudnék válaszolni.

Hogy mi biztosítja a folyamatos fejlődést?
Folyamatosan tanulok én is. Fejlesztem magam, új könyvek, magazinok, tanfolyamok. Nagyon kíváncsi vagyok, így folyamatosan keresem az újdonságokat. Ezeket megtanulom, aztán átadom neked is a tudásomat.

Minden évben új tematika van.
Ilyenkor adott desszertekre koncentárunk, mint például, a 2023-as évben a sajttorták és a roládok. Ez azt jelenti, hogy a témát teljesen kimerítem, technikailag is és prezentációs szinten is.

” Minden megtanulható! Ami nem, az kicsit több időbe telik! “

  • Könnyű és gyors tanulás

  • Konzultációs nap

  • Letölthető receptek és dokumentumok

  • vegytiszta őrület : )

Célom…

Megmutassam neked is, hogy a Francia cukrászat a te konyhádba is beköltözhet! Te is meg tudod tanulni! Te is meseszép és nagyon finom desszerteket készíthetsz!

Biztosan?

Passzolunk majd egymáshoz?

Ha
– kicsit “őrült” vagy
– bírod a tempót
– kíváncsi vagy
– lelkes vagy -ez is fontos-
– nem félsz újat tanulni
– tudsz és akarsz is tanulni -akár online is-
AKKOR IGEN

Hi, Nagy Violetta vagyok, cukrászművész, anyuka.

Eddig több mint 2000 embert tanítottam meg a Francia cukrászat titkaira. Sokan már pénzt keresnek a megszerzett tudással, és vannak akik egyszerűen csak kedvüket lelik az alkotásban.

Vallom, hogy “MINDEN MEGTANULHATÓ” , nincs olyan ember aki ne tudna megtanulni szép desszerteket készíteni.

Nem kell anyagi csődbe vinned a családi kasszát egy finom és szép desszert kedvéért. Megmutatom hogyan.

Az éves cukrász kurzusomon a tanulóim kéréseit, igényeit is feldolgozva alkotom meg a desszerteket, így lehetsz akár profi, akár kezdő, mindneki, te is megtalálod a számodra megfelelő tananyagot.
Én pedig ott leszek a háttérben, és motivállak, hogy lépj tovább, tanulj új dolgokat, és legyél te is profi!

2017-ben végeztem el a cukrász iskolát.
De itt nem álltam meg. Folyamatosan képezem magam, online tanfolyamok, könyvek, magazinok…

Dőlj hátra és ÉLVEZD!

MIT TARTALMAZ A TANFOLYAM?

“Ott tartok, hogy 2 éve mèg nyeklő-nyakló sütiket gyártottam, most meg előbb a szemeket kápráztatom el, azután pedig az ízlelőbimbókat. És az extra magas tortàk is àllnak, mint a cövek. Viccet félretéve rengeteg technikát megtanultam mára már magabiztosan. És épp azért nem adom fel, mert Via is vállalja, ha vmi hibás, nem úgy sikerül…ez pedig erőt ad a kitartáshoz.”
-Katalin-

MOUSSE TORTÁK

Elegáns

Ízgazdag

Tökéletes

– izgalmas mousse-ok, zselatinos, nélküli, tojáshabos… mindegyik típus
– többféle piskóta
– insertek, zselék, lekvárok
– krémek, habok
– formák és egyszerűek
– gyümölcsös és csokoládés
– különleges és hétköznapi ízek
-glaze art

TORTÁK

Elegáns

Izgazdag

Tökéletes

– piskóták
– krémek
– insertek
– burkolók
– dekorok
– töltési technika

MACARONOK

Izgalmas

Különleges

Speciális

– egyszerű macaron -mindnekinek sikerül
– izgalmas töltelékek
– dupla töltés
– több alapanyag használata, dió, mogyoró, mák, keksz

BONBONOK

Elegáns

Ízgazdag

Tökéletes

– temperálás
– forma előkészítés
– kakaóvaj alapok
– töltlelékek
– alkoholos töltés
– dekor technika

SZELETEK

Elegáns

Izgazdag

Tökéletes

– piskóta
– kréme, cremeux
– dekor technika
– insert

DEKORÁCIÓK

Izgalmas

Különleges

Speciális

– ostya
– izomalt
– csokoládé
– rizspapír
– ostyapapír
– tápióka
– cukorvirág

TARTOK

Elegáns

Ízgazdag

Tökéletes

– sablé
– frangipane
– krém, cremeux
– dekor

KLASSZIKUSOK

Elegáns

Izgazdag

Tökéletes

– choux
– choux au crquelin
– Sacher
– Oroszkrém
– St Honoré
….

ÉVI TEMATIKUSOK

Izgalmas

Különleges

Speciális

– 2019- torták
– 2020 – bonbonok
– 2021 – molekuláris
– 2022- tartok
– 2023 – sajttorták, roládok

EGY ÉVES ONLINE FRANCIA CUKRÁSZ TANFOLYAM

Egy év

Teljes tartalom

Konzultációs nap

39.990Ft/ év

EGY ÉVES ONLINE FRANCIA CUKRÁSZ TANFOLYAM + EXTRA KONZULTÁCIÓ

Egy év

Teljes tartalom

Konzultációs nap

EXTRA konzultációs nap

59.990Ft/ év
KALANDRA FEL!

LESZEL A KÖVETKEZŐ TANULÓM?

HÍRLEVÉLKAPCSOLAT
Please wait...

Köszönöm, hogy feliratkoztál!

Kukkants be…

Kíváncsi vagy hogyan néz ki egy recept? Egy leírás? Egy videó?
Esetleg kérésed is van, hogy milyen alapanyagokból dolgozzak? A FB oldalon, kattints, megírhatod te is!

Már számtalan izgalmas ötlet érkezett, én pedig megvalósítom és ezek a receptek, sok esetben videókkal, INGYENESEK!

Ezt is OLVASD EL…

Mikor kezdődik a tanfolyam?

A kurzushoz bármikor tudsz csatlakozni.
A Francia online cukrász kurzus tananyagai tematikusan vannak felépítve, ezért bármikor csatlakozhatsz és bárhol kezdheted a tanulást.
Nincs induló időpont, bármikor jelentkezhetsz.

dokumentumot és a rengeteg receptet.
és így tovább.


Te szabod meg a haladási irányt, te szabod meg, hogy mennyi időt szánsz egy témára.

Hogyan tanulhatok?

Sikeres fizetés után lépj be az oldalra, csatlakozz a zárt csoporthoz és kezd el a tanulást.
Töltsd le az összes dokumentumot, nézd meg a videókat, válassz receptet…kérdezz szerdán.

Hogyan léphetek be?

Ha paypal-al fizetsz, akkor AZONNAL hozzáférsz az oldal tartalmához!
A rendszer a sikeres fizetést követően azonnal kiküldi a regisztrációs e-mailt, amiben neked pár kattintást kell csak elvégezned, és kész is a fiókod.
Kattints a felső menüsorban a BEJELENTKEZÉS menüpontra, töltsd ki az adataiddal és már be is léphetsz.


Ha banki utalást választasz, az kicsit hosszabb folyamat.
A sikeres fizetés után írj nekem e-mailt –tortaiskola@gmail.com – hogy legyen hozzád kontaktom, mert a banki utalás megjegyzés, közlemény rovatába nem minden adat fér bele.
Ezután pedig a BEJELENTKEZÉS GOMBOT használd itt is.

Nehéz bezserezni a kellékeket, alapanyagokat?

Igyekszem az összes receptemnél könnyedén beszerezhető alapnyagokkal dolgozni.
Van olyan kategória azonban ahol pl táblás csokoládét nem hazsnálhatunk, ilyen a bonbon készítés. Ott be kell szerezni am inőségi csokoládét.

Ha elakadsz, hogy mivel, hogyan tudod helyettesíteni az adott alpanyagot, kérdezz bátran a zárt csoportban, segítek a cserében.

Céges számlát kapok?

NEM, céges számlát 2022.08.0.1 napjától nem tudok kiállítani.
Az új törvény számomra ellelhetetleníti a céges tanulóim tovább tanítását.
Magánszemély nevére továbbra is ki tudok, és ki is állítom a számlát a tanfolyamról.

Hogy néz ki egy recept?

A receptek időrendi sorrendben haladnak. Rövid bevezető, amiben bemutatom a desszertet, majd eszközlista és beszerzési források. A hozzávalók is már időrendi sorrendben haladnak, majd a leírás is időrendi sorrendben megy.
Végül sok szép fotó, hogy lásd, mit fogsz alkotni.

Mi az a konzultációs nap?

A konzultációs nap a fb zárt csoportban zajlik, minden szerdán.
Ilyenkor reggel elindítok egy posztot, jelezve, hogy ez a konzi nap, és jöhetnek ak érdések.
Ide aztán mindenki beírja a kérdését, én pedig válaszolok.

Mit tanulhatok?

Mindent!
Nem viccelek! Mindent.

A tananyag nagyon sokrétű.Te döntöd el mit szeretnél tanulni, én adom a tudást hozzá.

Mi történik ha nem megy?

Az online tanulás nem mindnekinek való, ezt látom én is.
Akiknek nehezebben megy a tanulás nekik segítek. Nekik többet segítek.

A csapatban vannak kezdők -nagyon kezdők- és vannak profi cukrászok is. A kezdőknek több segítség szükséges és ezt a segítséget meg is kapják.
Úgy vélem, hogy -nem vélelenül ez a mottóm – MINDEN MEGTANULHATÓ!
Ami nem, az kicsit több időbe telik.

Receptek és ennyi?

NEM!
A tortaiskola online kurzus célja a tanulás.
Receptet bárhonnan beszerezhetsz, elérhetsz az interneten is.

A kurzus keretein belőle a sikeres előfizetés után beléphetsz a zárt csoportba is, ahol a technikai videók, az extra dokumentumok is rendelkezésedre állnak egy éven keresztül.

Az egy év alatt bármikor hozzáférsz, és bármennyiszer hozzáférsz a tananyagokhoz.

Hogyan kaphatok segítséget ha valami nem megy?

A tortaiskola online kurzus keretein belül egyéni tempóban, a saját otthonodban a saját eszközeiddel tanulsz.

A könyvből, internetről leszedett recepteknél nem tudsz kitől kérdezni.

A tortaiskola kurzusán viszont ez is rendelkezésedre áll.
Ezért is kérek mindenkit, hogy csatlakozzon a zárt facebook csoporthoz, mert segítek.

Külföldről is jelentkezhetek?

Igen!
Számos külföldi résztvevőm van, Amerika, Anglia, Németország, Ausztria, Románia, Csehország….. és sorolhatnám még.
A kurzus online végezhető, legyen interneted és egy telefon, tablet vagy laptop is álljon rendelkezésedre.
A weblap teljesen, 100%-ig mobilnézetes, így könnyedén használhatod a telefonodat is a tanuláshoz.

Hogy néznek ki a videók?

A videók tematikusan rendezve érhetőek el, egyenlőre a zárt FB csoportban. Ezek technikai videók, amik egy technikát mutatnak be részletesen.
Vallom, hogy az alap a legfontosabb. Ezért tanítok így, ezzel a metódussal.
Azonban igény van a teljes videókra is, amiben mindent megmutatok, elejétől a végéig, ebből még csak pár darab van.
Hamarosan költözik a videók szekció a weblapra, hogy senkinek ne okozzon fongot ha nincs fb profilja.

Kapcsolat

E-mail: tortaiskola@gmail.com

Telefon: 06-20282-6767