Mit tanulsz?

HABCSÓK

A pavlova alapja a habcsók. Megtanítalak tökéletes habcsók alapot készíteni, -francia- amit sokoldalúan használhatsz.

MANGÓ CREMEUX

A cremeux krémes, lágy, ínycsiklandó. .

MANGÓ LEKVÁR

A mangó lekvár friss, de, zamatos.

TECHNIKÁK

Megmutatom neked a TECHNIKÁKAT, amik a MODERN PAVLOVA készítéshez elengedhetetlenek. Mert már nem csak habzsákkal dekorálunk <3

Jó lesz ez nekem?

Miért csatlakozz?

Mert nem csak tanulsz az órán, hanem kikapcsolódsz. Mindezt az otthonod kényelméből.

– nem kell tapasztalat
– nem kellenek extrém eszközök
– a tanfolyam után bármilyen pavlovát el fogsz tudni készíteni
– ha CUKRÁSZ vagy akkor mesteri szintre emelheted a tart készítési tudásodat, így növelve a bevételeidet

Mi van ha nincs olyan eszközöm?

Nem gond, erre is gondoltam. Ezért minden eszközre van alternatív megoldásom. Ha nincs szilikon formád, megoldható máshogyan is,megosztom veled.
A háztartásban fellelhető dolgokat is be tudjuk vonni a munkába.

Könnyen tanulható!

A pavlova készítést KEZDŐKNEK is ajánlom, hiszen egyszerűen készíthető. Számtalan variánsa miatt pedig megunhatatlan. A tanfolyam után varázslatos pavlovákat fogsz készíteni. De nem csak pavlovát, mivel megtanulod a tökéletes habcsók készítését, így könnyedén fogsz tudni számtalan olyan desszertet készíteni amihez habcsók alapra van szükséged.

A KURZUS RÉSZLETEI

Tanfolyam
Rólam

A kurzusok ONLINE Facebook élő adásban zajlanak.
Ha szeretnél megismerkedni a PAVLOVA készítésével, elkészíteni a saját pavlovádat, várlak szeretettel a következő kurzuson.

Bevezetés a pavlova világába, kezdőknek.mangós pavlova készítése.




FOGLALHATÓ : 2021. 07.03. szombat 9:00-11:00 –még 5 szabad hely
FOGLALHATÓ : 2021. 07.10 . szombat 9:00-11:00
FOGLALHATÓ : 2021. 07.17. csütörtök 9:00-11:00




A tanfolyam díja 15.990 Ft.

Ami magában foglalja az eszközök ismertetését, melyik mivel helyettesíthető, a habcsók alap , a citromos mangó cremeux, a mangó lekvár készítését. A pavlova dekorációjának készítését.
Technikai információkat, melyeket a kurzus indulásakor mondok el. Mire kell figyelni, milyen trükkök vannak a pavlova készítése és sütése során. Hogyan készíted el a tökéletes, selymes, lágy krémet.


AMIRE SZÜKSÉGED LESZ.

Részedről szükség lesz habzsákra, 1A kör dekorcsőre, acetate fóliára, francia kanálra.
Néhány eszköz ami még szükséges lesz. Robotgép.




Az kurzus , körülbelül 8-10 fő részvételével FACEBOOK ÉLŐ programon zajlik.
Ez annyit tesz, hogy beülünk mindannyian, és a technikai információk után elkezdek sütni. A részvételhez mobil eszközre vagy laptopra lesz szükséged, ami rendelkezik kamerával, és nagy sávszélességű internetre.
Ha előkészültél akkor velem süthetsz. De akkor sincs gond ha nem készültél, mert a recept könnyedén, önállóan is készíthető.

A mester kurzus kb. 2-3 órás, Nem szükséges előképzettség a kurzushoz. A technikai rész során megismerjük az eszközöket és alapanyagokat. A sütés részében megismerkedünk a pavlova készítésével, hogyan lesz kívül roppanós, belül krémes.
A cremeux készítésé közben megtanulod az alap technikát, így bármilyen creeux-ot fogsz tudni készíteni. Ami nem csak pavlova készítésnél jön jól, tartok, mousse-ok és torták tölteléke is lehet. A lekvár készítése pedig egy igazi kincsesláda, hiszen bármilyne házi lekvárt el fogsz tudni készíteni.
Időrendi sorrendben haladva elsajátítod az időbeosztást is, így könnyedén és gyorsan fogsz tudni dolgozni a későbbiekben, ha már egyedül készítesz pavlovát.

AMIT A TANFOLYAM ELŐTT MÁR MEGKAPSZ

– receptúra
– eszközlista
– hozzávalók listája

Ha a tanfolyamon nem tudsz résztevnni, pótolható lesz.

REGISZTRÁLOK

Szia,

Nagy Violetta vagyok. Via.
A Francia cukrászattal lassan 5 éve foglalkozom, igazán intenzíven, mondhatni. 🙂
Azóta is folyamatosan tanulok, minden érdekel, mindig frissítem a tudásomat.
A tartok szerelmeim, hiszen számtalan lehetőség rejlik bennük.
A tart nem csak egy “süti” hanem egy műalkotás, egy csoda.
…..

Lehetőségem volt az IDE SÜSS cukrász vetélkedőben részt venni és a döntőig meneteltem. A külön díjat hoztam el, aminek nagyon örültem és örülök a mai napig, hiszen videós tanfolyamot tarthattam.

Többet tudnék meg

Like this: