Block Title

Összeszedtem a tortaiskola indulása óra beérkezett kérdéseiteket a tanfolyammal kapcsolatban, és megválaszolom mindegyiket.
Igyekeztem mindenbe belemenően megírni a tanfolyam leírását, de így is érkeznek a leveleitek folyamatosan, elvesztek az információkban, vagy el sem olvassátok.

Azért hoztam lérte ezt az oldalt, hogy itt minden kérdésetekre választ kapjatok, összeszedve, egy oldalon, nem fotókkal tarkítva, csak a lényeg.



Kérdéseitek -kattints a piros menüpontokra, mindegyik alatt tartalom van

Hogy néz ki a kurzus?
Mennyibe kerül?
Nyithatok cukrászdát ezzel a végzettséggel?
Hogyan tanulhatok?
Mit tanulhatok?
Mi van ha nem megy?
Céges számlát kapok?
Hogyan léphetek be?
Mikor indulnak a kurzusok?
Receptek és ennyi az egész?
Mennyire nehezen beszerezhetőek az alapanyagok, eszközök?
Hogyan kaphatok segítséget ha elakadok?
Külföldi vagyok, én is csatlakozhatok?

Az éves tanfolyam ára, 29.990 Ft.

Ez azt jelenti, hogy az összes receptemhez -ami a tortaiskola.hu oldalon elérhető – hozzáférsz egy éven át. Beléphetsz a zárt csoportba ahol a technikai videókat találod.

Ezen túl fel lehet tölteni -nem kötelező- a zárt csoportba a saját munkáitokat, ezeket ha szükséges korrigálom, segítek ha hibát találok.


A tanfolyam tananyagát te választod ki, azzal kezded a tanulást amivel szeretnéd. Tematikus leckék állnak a rendelkezésedre a zárt csoportban, így ott kezded a tanulást ahol szeretnéd.

Én azt javaslom mindenkinek, hogy kezdje a videókkal, a letölthető dokumentumokkal -mindkettőnél minden témához elérhető videó és elméleti útmutató is- aztán kezdjen el sütni a receptjeimmel.

A hibákat pedig korrigálom ha megmutatjátok a desszertjeiteket.

Vannak kezdők és profi cukrászok is a csapatban, mindenki talál magának megfelelő tananyagot.

JELENTKEZEM

Az éves Francia online cukrász kurzus ára 29.990 Ft/év.

JELENTKEZEM

A tortaiskola online cukrász kurzusa elvégzése után nem tudsz cukrászdát nyitni és az elhelyezkedésben sem tudod használni a kurzus befejezése után kapott oklvelet.


Ha cukrászda nyitáshoz keresel tanfolyamot akkor azt az állami szférában kell keresned. Ma már online tanfolyamok is rendelkezésre állnak a felnőttképzésben, keress rá a neten.

JELENTKEZEM

Sikeres fizetés után lépj be az oldalra, csatlakozz a zárt csoporthoz és kezd el a tanulást.

Én mindnekinek azt javaslom, hogy kezdje a zárt csoport TEMATIKUS leckéivel, ahol videók formájában tanulsz. Minden témában elérhető videó. Macaron, bonbon, torta, mousse…..

Ezután a letölthető tananyagokat nézd meg, ezek is tematikusan, akár mindegyiker ,akár csak azt töltsd le ami érdekel.

Ha ezeken túl vagy akkor kezdj el sütni, mert így tanulsz a legtöbbet. Az elmélet soha nem lesz gyakorlat ha nem kezded el a munkát.
Igen, biztosan lesz hiba, biztosan lesz ahol elakadsz, ezért a konzultációs napon bátran tedd fel a kérdésedet, ami lehet egyszerű és bonyolult is.
Én válaszolok a kérdéseitekre.

Javaslom mindnekinek, hogy töltse fel a zárt csoportba a munkáit- csak azokat amiket a receptjeimmel készítette- mert ha hibát látok azt korrigálom, javaslom a megoldási lehetőséget.

Ha lejárt az egy év, kiküldöm az oklevelet, hogy elvégezted a kurzust.

JELENTKEZEM

Mindent!

Nem viccelek! Mindent.

A tananyag nagyon sokrétű.Te döntöd el mit szeretnél tanulni, én adom a tudást hozzá.

mousse
glaze és glaze art
macaron
bonbon
torta -piskóták, krémek, zselék, burkolók és dekor technikák
szeletek
tányérdesszertek
mono desszertek
klasszikusok -égetett tészta, omlós tészta, piskóták….
tart -sablé, krémek, töltelékek, dekor technikák
mentes és vegán


Igen, ezekből mindből választhatsz. Mindenhez van videó és recept.

JELENTKEZEM

Az online tanulás nem mindnekinek való, ezt látom én is.
Akiknek nehezebben megy a tanulás nekik segítek. Nekik többet segítek.
Ők azok akik sokkal több kérdést tesznek fel, több hibával dolgoznak. Szerintem ez nem gond.
Azért vagyok, hogy segítsek, hogy ahol elbuksz én felállítsalak és együtt menjünk tovább.

A csapatban vannak kezdők -nagyon kezdők- és vannak profi cukrászok is. A kezdőknek több segítség szükséges és ezt a segítséget meg is kapják.
Úgy vélem, hogy -nem vélelenül ez a mottóm – MINDEN MEGTANULHATÓ!
Ami nem, az kicsit több időbe telik.

Eddig egy tanulóm riadt meg a tanfolyamtól, viszont őt is sikerült “gatyába ráznom”, igen, ha kell mentálisan is ott vagyok a háttérben, hogy segítselek azon az úton amire rálépsz ha csatlakozol.

Vannak már folyamatosan tanulók is, akik a tagság lejárata után maradnak és tovább tanulnak.

Nem unatkoznak, mert a technikák, alapanyagok mindig változnak, van mindig új a nap alatt, azokat pedig én keresem és megtanulom, hogy ti is megtanulhassátok!

JELENTKEZEM

NEM, céges számlát 2022.08.0.1 napjától nem tudok kiállítani.
Az új törvény számomra ellelhetetleníti a céges tanulóim tovább tanítását.
Magánszemély nevére továbbra is ki tudok, és ki is állítom a számlát a tanfolyamról.

JELENTKEZEM

Kettő fizetési mód közül választhatsz. Paypal és banki utalás. Ezeket a vásárlási lehetőségnél megtalálod.

Ha paypal-al fizetsz, akkor AZONNAL hozzáférsz az oldal tartalmához!
A rendszer a sikeres fizetést követően azonnal kiküldi a regisztrációs e-mailt, amiben neked pár kattintást kell csak elvégezned, és kész is a fiókod.
Kattints a felső menüsorban a BEJELENTKEZÉS menüpontra, töltsd ki az adataiddal és már be is léphetsz.

Lépj be a zárt csoportba is, a linkjét szintén a regisztrációs e-mailben találod. Ez kicsit több idő is lehet, ha például éjszaka regisztrálsz akkor az csak másnap lesz aktív.

Ha banki utalást választasz, az kicsit hosszabb folyamat.
A sikeres fizetés után írj nekem e-mailt –tortaiskola@gmail.com – hogy legyen hozzád kontaktom, mert a banki utalás megjegyzés, közlemény rovatába nem minden adat fér bele.
Ha ez kész, én el tudom készíteni a fiókodat, kiküldöm az értesítő e-mailt és már be is léphetsz az oldalra és a zárt csoportba is.
A belépés ebben az esetben a felső menüpont BEJELENTKEZÉS menüpontra kattintva, adataidat kitöltve tudsz belépni.

JELENTKEZEM

A kurzushoz bármikor tudsz csatlakozni.
A Francia online cukrász kurzus tananyagai tematikusan vannak felépítve, ezért bármikor csatlakozhatsz és bárhol kezdheted a tanulást.
Nincs induló időpont, bármikor jelentkezhetsz.

Vegyünk egy példát.
Te a mousse torták készítését, a glaze és glaze art technikákat tanulnád meg elsőként.
Csatlakozz és kezd ezzel a tanulást.
Videók, letölthető tananyag és a rengeteg recept áll rendelkezésedre.
Ha végeztél, és tanulnál még mást is, mondjuk macaron készítést, akkor nézd meg a videókat, a letölthető dokumentumot és a rengeteg receptet.
és így tovább.


Te szabod meg a haladási irányt, te szabod meg, hogy mennyi időt szánsz egy témára.

JELENTKEZEM

NEM!

A tortaiskola online kurzus célja a tanulás.
Receptet bárhonnan beszerezhetsz, elérhetsz az interneten is.

A kurzus keretein belőle a sikeres előfizetés után beléphetsz a zárt csoportba is, ahol a technikai videók, az extra dokumentumok is rendelkezésedre állnak egy éven keresztül.

A szerdai nap a konzultációs napunk, ahol mindenki felteheti a kérdését, legyen az technikai, vagy szimplán egy kis elakadás, valami hiba javítása…
Én válaszolok a kérdéseitekre.

A receptekben pontos leírásokkal, eszközlistával, beszerzési forrásokkal és tippekkel segítem a munkádat.
Igyekszem a hétköznapi igényeknek is megfelelni, ezért bár szívesen dolgozom minőségi alapanyagokkal, de gondolok azokra is akik nem tudják beszerezni ezeket. Ezért elérhetőek olyan receptek is amiben teljesen szabadon felhasználható anyagokkal dolgozunk, mint pl egy sima táblás csokoládé. Ezeknél a recepteknél az adott hétköznapi alapanyaghoz igazítom a receptúrát.

Az egy év alatt bármikor hozzáférsz, és bármennyiszer hozzáférsz a tananyagokhoz.


JELENTKEZEM

Igyekszem az összes receptemnél könnyedén beszerezhető alapnyagokkal dolgozni.
Van olyan kategória azonban ahol pl táblás csokoládét nem hazsnálhatunk, ilyen a bonbon készítés. Ott be kell szerezni am inőségi csokoládét.

Ha elakadsz, hogy mivel, hogyan tudod helyettesíteni az adott alpanyagot, kérdezz bátran a zárt csoportban, segítek a cserében.



JELENTKEZEM

A tortaiskola online kurzus keretein belül egyéni tempóban, a saját otthonodban a saját eszközeiddel tanulsz.

A könyvből, internetről leszedett recepteknél nem tudsz kitől kérdezni.

A tortaiskola kurzusán viszont ez is rendelkezésedre áll.
Ezért is kérek mindenkit, hogy csatlakozzon a zárt facebook csoporthoz, mert segítek.

JELENTKEZEM

Igen!

Számos külföldi résztvevőm van, Amerika, Anglia, Németország, Ausztria, Románia, Csehország….. és sorolhatnám még.
A kurzus online végezhető, legyen interneted és egy telefon, tablet vagy laptop is álljon rendelkezésedre.

A weblap teljesen, 100%-ig mobilnézetes, így könnyedén használhatod a telefonodat is a tanuláshoz.

JELENTKEZEM

ELŐFIZETEK

PAYPAL

CSAK MAGÁNSZEMÉLY RÉSZÉRE TUDOK SZÁMLÁT KIÁLLÍTANI!

A francia cukrászat teljes megismerése. Technikák, alapanyagok.
Az ONLINE KURZUS TARTALMAZZA:
GYAKORLATI ÉS ELMÉLETI VIDEÓK
ELMÉLETI DOKUMENTUMOK , amiket letölthetsz és bármikor elolvashatod
RECEPTFÜZETEK a hozzávalókkal és elkészítési módokkal
IGAZOLÁS a kurzus elvégzéséről
Elviszlek a Francia cukrászat csodálatos világába, megtanítom neked a könnyed textúrák, szépséges dekorációk elkészítését.

29.990 Ft/év

BANKI UTALÁS

CSAK MAGÁNSZEMÉLY RÉSZÉRE TUDOK SZÁMLÁT KIÁLLÍTANI!

A francia cukrászat teljes megismerése. Technikák, alapanyagok.
Az ONLINE KURZUS TARTALMAZZA:
GYAKORLATI ÉS ELMÉLETI VIDEÓK
ELMÉLETI DOKUMENTUMOK , amiket letölthetsz és bármikor elolvashatod
RECEPTFÜZETEK a hozzávalókkal és elkészítési módokkal
IGAZOLÁS a kurzus elvégzéséről
Elviszlek a Francia cukrászat csodálatos világába, megtanítom neked a könnyed textúrák, szépséges dekorációk elkészítését.

29.990 Ft/év

10103850-30107600-01005003
Nagy Violetta ev.
Budapest bank

KÜLFÖLD:

HU02101038503010760001005003
Nagy Violetta ev.
Budapestbank.

Az utalás után írj e-mailt: tortaiskola@gmail.com, hogy el tudjam készíteni a fiókodat!

TEMATIKUS LECKÉK

Videós leckék, hogy friss és hasznos tudást szerezz az alapoktól kezdve a különleges technikákig.

PRAKTIKUS LECKÉK

Praktikus videós leckék. Könnyedén követheted a lépéseket.

RECEPT KÖNYV

Pdf dokumentum a receptekhez.

ELMÉLETI LECKÉK

Nem szükséges jegyzetelned, elérhetőek a praktikák, trükkök, letölthető formátumban.

NINCS HATÁRIDÓ

Az órákat többször is megnézheted, amikor csak szeretnéd, nincs határidő. Az iskola a nap 24 órájában nyitva van.

ONLINE KÉNYELEM

Használd bárhonnan az oldalt, a világ bármelyik pontjáról elérhető ha rendelkezel internetes kapcsolattal.

BÓNUSZ

Segítek ha elakadsz, tisztázzuk a felmerülő problémákat és megoldási lehetőségeket is javaslok.

OKLVÉL

Részvételi igazolása tanfolyam befejeztével.



Tanulói munkák


MUNKÁIM

Like this: