Szia, OLVASS EL!

Összeszedtem a tortaiskola indulása óra beérkezett kérdéseiteket a tanfolyammal kapcsolatban, és megválaszolom mindegyiket.
Igyekeztem mindenbe belemenően megírni a tanfolyam leírását, de így is érkeznek a leveleitek folyamatosan, elvesztek az információkban, vagy el sem olvassátok.

Azért hoztam lérte ezt az oldalt, hogy itt minden kérdésetekre választ kapjatok, összeszedve, egy oldalon, nem fotókkal tarkítva, csak a lényeg.



Kérdéseitek -kattints a piros menüpontokra, mindegyik alatt tartalom van

Hogy néz ki a tanfolyam?
Mennyibe kerül?
Nyithatok cukrászdát ezzel a végzettséggel?
Hogyan tanulhatok?
Mit tanulhatok?
Mi van ha nem megy?
Céges számlát kapok?
Hogyan léphetek be?
Mikor indulnak a tanfolyamok?

Az éves tanfolyam ára, 19.990 Ft.

Ez azt jelenti, hogy az összes receptemhez -ami a tortaiskola.hu oldalon elérhető a zárt rendszerben- hozzáférsz egy éven át. Beléphetsz a zárt csoportba ahol a technikai videókat találod, és itt van a konzultációs nap is megtartva.  Ilyenkor fel lehet tenni a kérdéseiteket és válaszolok rájuk.

Ezen túl fel lehet tölteni a zárt csoportba a saját munkáitokat, ezeket ha szükséges korrigálom, segítek ha hibát találok.


A tanfolyam tananyagát te választod ki, azzal kezded a tanulást amivel szeretnéd. Tematikus leckék állnak a rendelkezésedre a zárt csoportban, így ott kezded a tanulást ahol szeretnéd.

Én azt javaslom mindenkinek, hogy kezdje a videókkal, a letölthető dokumentumokkal -mindkettőnél minden témához elérhető videó és elméleti útmutató is- aztán kezdjen el sütni a receptjeimmel.

A hibákat pedig korrigálom ha megmutatjátok a desszertjeiteket.

Vannak kezdők és profi cukrászok is a csapatban, mindenki talál magának megfelelő tananyagot.

JELENTKEZEM

Az éves Francia online cukrász tanfolyam ára 19.990 Ft/év.

JELENTKEZEM

A tortaiskola online cukrász tanfolyama nem OKJ-s képzés.

A sikeres tanfolyam elvégzése után oklevelet küldök ki e-mailen, amit nem tudsz arra használni, hogy cukrászdát nyiss.
Nem OKJ-s képzés, így ez egy oklevél és nem több.

Ha cukrászda nyitáshoz keresel tanfolyamot akkor azt az állami szférában kell keresned. Ma már online tanfolyamok is rendelkezésre állnak a felnőttképzésben, keress rá a neten.

JELENTKEZEM

Sikeres fizetés után lépj be az oldalra, csatlakozz a zárt csoporthoz és kezd el a tanulást.

Én mindnekinek azt javaslom, hogy kezdje a zárt csoport TEMATIKUS leckéivel, ahol videók formájában tanulsz. Minden témában elérhető videó. Macaron, bonbon, torta, mousse…..

Ezután a letölthető tananyagokat nézd meg, ezek is tematikusan, akár mindegyiker ,akár csak azt töltsd le ami érdekel.

Ha ezeken túl vagy akkor kezdj el sütni, mert így tanulsz a legtöbbet. Az elmélet soha nem lesz gyakorlat ha nem kezded el a munkát.
Igen, biztosan lesz hiba, biztosan lesz ahol elakadsz, ezért a konzultációs napon bátran tedd fel a kérdésedet, ami lehet egyszerű és bonyolult is.
Én válaszolok a kérdéseitekre.

Javaslom mindnekinek, hogy töltse fel a zárt csoportba a munkáit- csak azokat amiket a receptjeimmel készítette- mert ha hibát látok azt korrigálom, javaslom a megoldási lehetőséget.

Ha lejárt az egy év, kiküldöm az oklevelet, hogy elvégezted a tanfolyamot.

JELENTKEZEM

Mindnet!

Nem viccelek! Mindent.

A tananyag nagyon sokrétű.Te döntöd el mit szeretnél tanulni, én adom a tudást hozzá.

mousse
glaze és glaze art
macaron
bonbon
torta -piskóták, krémek, zselék, burkolók és dekor technikák
szeletek
tányérdesszertek
mono desszertek
klasszikusok -égetett tészta, omlós tészta, piskóták….
tart -sablé, krémek, töltelékek, dekor technikák
mentes és vegán


Igen, ezekből mindből választhatsz. Mindenhez van videó és recept.

JELENTKEZEM

Az online tanulás nem mindnekinek való, ezt látom én is.
Akiknek nehezebben megy a tanulás nekik segítek. Nekik többet segítek.
Ők azok akik sokkal több kérdést tesznek fel, több hibával dolgoznak. Szerintem ez nem gond.
Azért vagyok, hogy segítsek, hogy ahol elbuksz én felállítsalak és együtt menjünk tovább.

A csapatban vannak kezdők -nagyon kezdők- és vannak profi cukrászok is. A kezdőknek több segítség szükséges és ezt a segítséget meg is kapják.
Úgy vélem, hogy -nem vélelenül ez a mottóm – MINDEN MEGTANULHATÓ!
Ami nem, az kicsit több időbe telik.

Eddig egy tanulóm riadt meg a tanfolyamtól, viszont őt is sikerült “gatyába ráznom”, igen, ha kell mentálisan is ott vagyok a háttérben, hogy segítselek azon az úton amire rálépsz ha csatlakozol.

Vannak már folyamatosan tanulók is, akik a tagság lejárata után maradnak és tovább tanulnak.

Nem unatkoznak, mert a technikák, alapanyagok mindig változnak, van mindig új a nap alatt, azokat pedig én keresem és megtanulom, hogy ti is megtanulhassátok!

JELENTKEZEM

Igen, minden előfizetőm számlát kap.
Ha céges számlára van szükséged, azt jelezd a fizetésnél. Add meg a céges adatokat is.

JELENTKEZEM

Kettő fizetési mód közül választhatsz. Paypal és banki utalás. Ezeket a vásárlási lehetőségnél megtalálod.

Ha paypal-al fizetsz, akkor AZONNAL hozzáférsz az oldal tartalmához!
A rendszer a sikeres fizetést követően azonnal kiküldi a regisztrációs e-mailt, amiben neked pár kattintást kell csak elvégezned, és kész is a fiókod.

Lépj be és kezdj el tanulni. Lépj be a zárt csoportba is, a linkjét szintén a regisztrációs e-mailben találod. Ez kicsit több idő is lehet, ha például éjszaka regisztrálsz akkor az csak másnap lesz aktív.

Ha banki utalást választasz, az kicsit hosszabb folyamat.
A sikeres fizetés után írj nekem e-mailt –tortaiskola@gmail.com – hogy legyen hozzád kontaktom, mert a banki utalás megjegyzés, közlemény rovatába nem minden adat fér bele.
Ha ez kész, én el tudom készíteni a fiókodat, kiküldöm az értesítő e-mailt és már be is léphetsz az oldalra és a zárt csoportba is.

JELENTKEZEM

A tanfolyamhoz bármikor tudsz csatlakozni.
A Francia online cukrász tanfoylam tananyagai tematikusan vannak felépítve, ezért bármikor csatlakozhatsz és bárhol kezdheted a tanulást.
Nincs induló időpont, bármikor jelentkezhetsz.

Vegyünk egy példát.
Te a mousse torták készítését, a glaze és glaze art technikákat tanulnád meg elsőként.
Csatlakozz és kezd ezzel a tanulást.
Videók, letölthető tananyag és a rengeteg recept áll rendelkezésedre.
Ha végeztél, és tanulnál még mást is, mondjuk macaron készítést, akkor nézd meg a videókat, a letölthető dokumentumot és a rengeteg receptet.
és így tovább.


Te szabod meg a haladási irányt, te szabod meg, hogy mennyi időt szánsz egy témára.

JELENTKEZEM

ELŐFIZETEK

PAYPAL

A francia cukrászat teljes megismerése. Technikák, alapanyagok.
Az ONLINE TANFOLYAM TARTALMAZZA:
GYAKORLATI ÉS ELMÉLETI VIDEÓK
ELMÉLETI DOKUMENTUMOK , amiket letölthetsz és bármikor elolvashatod
RECEPTFÜZETEK a hozzávalókkal és elkészítési módokkal
IGAZOLÁS a tanfolyam elvégzéséről
Elviszlek a Francia cukrászat csodálatos világába, megtanítom neked a könnyed textúrák, szépséges dekorációk elkészítését.

19.990 Ft/év

BANKI UTALÁS

A francia cukrászat teljes megismerése. Technikák, alapanyagok.
Az ONLINE TANFOLYAM TARTALMAZZA:
GYAKORLATI ÉS ELMÉLETI VIDEÓK
ELMÉLETI DOKUMENTUMOK , amiket letölthetsz és bármikor elolvashatod
RECEPTFÜZETEK a hozzávalókkal és elkészítési módokkal
IGAZOLÁS a tanfolyam elvégzéséről
Elviszlek a Francia cukrászat csodálatos világába, megtanítom neked a könnyed textúrák, szépséges dekorációk elkészítését.

19.990 Ft/év

10103850-30107600-01005003
Nagy Violetta ev.
Budapest bank

KÜLFÖLD:

HU02101038503010760001005003
Nagy Violetta ev.
Budapestbank.

Az utalás után írj e-mailt: tortaiskola@gmail.com, hogy el tudjam készíteni a fiókodat!

TEMATIKUS LECKÉK

Videós leckék, hogy friss és hasznos tudást szerezz az alapoktól kezdve a különleges technikákig.

PRAKTIKUS LECKÉK

Praktikus videós leckék. Könnyedén követheted a lépéseket.

RECEPT KÖNYV

Pdf dokumentum a receptekhez.

ELMÉLETI LECKÉK

Nem szükséges jegyzetelned, elérhetőek a praktikák, trükkök, letölthető formátumban.

NINCS HATÁRIDÓ

Az órákat többször is megnézheted, amikor csak szeretnéd, nincs határidő. Az iskola a nap 24 órájában nyitva van.

ONLINE KÉNYELEM

Használd bárhonnan az oldalt, a világ bármelyik pontjáról elérhető ha rendelkezel internetes kapcsolattal.

TÁMOGATÁS

Segítek ha elakadsz, tisztázzuk a felmerülő problémákat és megoldási lehetőségeket is javaslok.

BIZONYÍTVÁNY

Részvételi igazolás az összes lecke elvégzése után.



Tanulói munkák


MUNKÁIM

Like this: