Skip to content

Tortaiskola

Mert minden megtanulható

  • Kezdőlap
  • TANFOLYAM
  • RECEPTEK
    • ALAPOK
      • ganache
    • Krémek
    • Receptek
      • alapreceptek
      • Piskóták
      • Francia alapok
      • Entremet
      • Pohárkrémek
      • habok
      • Molekuláris konyha
      • Bonbon
      • Francia desszertek
        • Mille-feuille
        • Pavlova
        • Tart
        • Makaron
        • Szuflé
        • Különlegességek
        • Tányérdesszertek
      • Kekszek
        • kekszdíszítés
      • Kevert tészták
      • Klasszikusok
        • Bejglik
        • kelt tészták
        • Piték
        • Mézesek
        • cakeroll
        • égetett tészták
      • Mentes
        • Gluténmentes
      • Csokoládés édességek
      • ORSZÁGTORTA
      • Sütés nélkül
      • Sós
        • Főételek
        • Rizs
        • Levesek
    • Tortadíszítés
      • Tükörglazúr
      • formatorták
      • cukorcsipke
    • Dekorációk
      • Csokoládé díszek
      • fondant kiegészítők
      • figura készítés
      • Ostya virág
      • cukorvirágok
    • Torta
  • Kapcsolat
  • Rólam
  • Bejelentkezés
  • Blog

Rólam

Profile
Via vagyok, szia

Online Francia cukrász tanfolyam + E-book -Mousse

  • Home
  • Online Francia cukrász tanfolyam + E-book -Mousse

1.
Mit tartalmaz a csomag?

Időtartam: 1 év
Technikai leírás: receptek, fotók és videós segítségek
Extra: Zárt Facebook csoport belépés, konzultációs lehetőség

+ E-book – MOUSSE
Ár:
39.990 Ft
Nyelv:
Magyar



Ezen a tanfolyamon megtanulod:

A tökéletes mousse torták készítését

A buborékmentes glaze készítését

Glaze art technikákat

Torta készítés

Tökéletes sarkos burkolás

Ínycsiklandó krémek készítését

Sütemények, desszertek, tartok készítését

Mentes desszertek készítésétét

Vegán desszertek készítését

Bonbon készítését

Tányérdesszert készítését

+ E-BOOK–Nézz bele az e-bookba, itt.

Tudásom

Desszertek

Glaze

Sütemények

Mentes

Torták




Online tanuló

Csodás sütemény

Munkával töltött Óra



2.
Hogyan működik?

A sikeres fizetés után -paypal-a rendszer automatikusan kiküldi az értesítő e-mailt.

Ebben az e-mailben találod a regisztrációs linket, ezt neked kell végig vinned az utasítások alapján.
Ezután be tudsz lépni a tortaiskola.hu weboldalára.

Ezután csatlakozz a zárt csoporthoz is, ennek al inkjét szintén az értesítő e-mailben találod.
Megkezdheted a tanulást.

A zárt csoportban találod a videókat.
A leckékkel kezd, ezek tematikusan rendezettek, válaszd azt amit tanulni szeretnél.



3.
Hogyan tudsz előfizetni?


Kattints a MEGVÁSÁRLOM gombra.
Kövesd az útmutatásokat.
A sikeres fieztés befejezése után a rendszer automatikusan küldi a vásárláskor használt e-mail címre a regisztrációs linket.



Ha más e-mail címmel szeretnél regisztrálni, írj a tortaiskola@gmail.com címre.



4.
Ha banki utalást választasz


Ha BANKI UTALÁST választasz, ezekre az adatokra lesz szükséged.

10103850-30107600-01005003
Nagy Violetta ev.
Budapest bank

A megjegyzés rovatba kérlek írd be a nevedet, e-mail címedet, felhasználónév kérelmedet  mert ha ezt a fizetési módot választod manuálisan kell felvinnem minden adatodat. Ha kihagysz bármit nem fogom tudni ki vagy, kapcsolatba sem tudok lépni veled!
A banki utalás beérkezési pár napot is igénybe vehet, erre számíts ha ezt választod. Nem lesz azonnal hozzáférésed a receptekhez.



5.
Regisztráció és belépés

A rendszer a siekres fizetés után -paypal- küldi az e-mailt amiben minden információt megtalálsz, csak végig kell kattingtanod és csinálnod a kért műveleteket. Sikeres regisztráció után be is tudsz lépni az oldalra.
Ha nem érkezik e-mail, kérlek nézd meg a SPAM mappában is mert lehet oda érkezik be a leveleződ szűrője miatt.



Egy kis ízelítő a

RECEPTEKBŐL

E-book

Mousse

Bonbonok

Tartok

Tartok

Torták

Mousse

Mousse

Torta

Tart

Bonbon

Torta

Glaze art

Glaze art

Related Posts:

  • Online Francia cukrász tanfolyamOnline Francia cukrász tanfolyam
  • Online Francia cukrász tanfolyam + Patisserie E-bookOnline Francia cukrász tanfolyam + Patisserie E-book
  • Tanfolyam-regisztrációkTanfolyam-regisztrációk
  • Hol akadsz el a krémeknél?Hol akadsz el a krémeknél?
  • Gianduja cremeux, bergamotos csokoládé és dacquoiseGianduja cremeux, bergamotos csokoládé és dacquoise
  • Kakukkfüves, citromos bonbonokKakukkfüves, citromos bonbonok

Share this:

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Print

Like this:

Like Loading...

BEJELENTKEZÉS

Emlékezz rám
Forgot Password?
Csatlakozz hozzánk!

A Tortaiskoláról

A tortaiskola weboldala egy Online Francia cukrász képzési weboldal.
Kezdők és profik is csatlakozhatnak, hiszen többféle nehézségi szintű recept közül választhatnak a tagok.

A zárt csoportban videós segítségek és leckék könnyítik a tanulást.

A weboldal 2015 óta működik, de tagsághoz kötve 2019 óta üzemel.

Iratkozz fel a Blog értesítőre

Add meg az e-mail címedet

Join 13 258 other subscribers

Legújabb recept

  • Rózsás málnás macaron
    január 20, 2021
  • Málnás csoki torta
    január 18, 2021
  • Marcipános, mákos, málnás Babka
    január 16, 2021
  • A TÚRÓGOMBÓC
    január 16, 2021
  • Kedvenced lesz….
    január 16, 2021
  • Mák mousse-szeder-citrom
    január 8, 2021

Copyright © 2020 All Rights Reserved.

Powered by : ripplethemes

%d bloggers like this: